Yona me naiset

Kun Yona oli itkenyt puoli vuotta ja tahtoi kuolla, tuottaja muutti …

Kun Yona oli itkenyt puoli vuotta ja tahtoi kuolla, tuottaja muutti hänen kotiinsa pitämään laulajasta huolta – ero juuri ennen koronaa vei elämältä pohjan – Ihmiset & suhteet – Ilta-Sanomat

2.4.2021 — Kun Yona oli itkenyt puoli vuotta ja tahtoi kuolla, tuottaja muutti hänen kotiinsa pitämään laulajasta huolta – ero juuri ennen koronaa vei …

Samaan aikaan kun maailma seisahtui koronan takia, laulaja Yona eli Johanna Rasmus menetti elämänsä tärkeimmän ihmisen. Avioero järkytti häntä pohjia myöten.

Me Naiset – ”Mä en oo ollu ikinä näin onnellinen”, Yona…

10.6.2016 — MENAISET.FI. Laulaja Yona vuoden tipattomastaan: Tämä on ollut tosi yllättävää. Aiemmin sokeritonta elämää kokeillut muusikko Yona viettää …

Me Naiset Radio – Supla

Me Naiset Radio | Supla

Suomen tavoittavimman naistenlehden sisällöt myös audiona. Kuulet päivän ajankohtaisimmat aiheet Me Naiset Radion iltapäivässä arkisin klo 14–18.

Suomen tavoittavimman naistenlehden sisällöt myös audiona. Kuulet päivän ajankohtaisimmat aiheet Me Naiset Radion iltapäivässä arkisin klo 14–18. Ida-Liina Huurtela tarjoilee päivän olennaisimmat asiat, ilmiöt ja mielenkiintoisimmat henkilöt. Lisäksi fiilistellään yhdessä musiikkia. Me Naiset Radio soittaa kaikki elämäsi biisit. Virittäydy mukaan!

Me Naiset Radio – podcast – Supla

Me Naiset Radio – podcast | Supla

Kuulet päivän ajankohtaisimmat aiheet Me Naiset Radion iltapäivässä … Yona: “Menestys tulee elämään silloin kun päästää kaikesta irti” – Me Naiset Radio.

Suomen tavoittavimman naistenlehden sisällöt myös audiona. Kuulet päivän ajankohtaisimmat aiheet Me Naiset Radion iltapäivässä arkisin klo 15-17. Ida-Liina Huurtela tarjoilee päivän olennaisimmat asiat, ilmiöt ja mielenkiintoisimmat henkilöt. Lisäksi fiilistellään yhdessä musiikkia. Me Naiset Radio soittaa kaikki elämäsi biisit. Virittäydy mukaan!

Me Naiset Radion kuuluvuusalueet – Ruutu

Me Naiset Radion kuuluvuusalueet | Ruutu

Me Naiset Radion kuuluvuusalueet. Helsinki 91,1. Hämeenlinna 97,7. Joensuu 105,4. Jyväskylä 104,5. Kaarina 106,4. Kotka 94,8. Kouvola 89,3. Kuopio 103,8

Me Naiset on Instagram: “Vappu Pimiä tuhlasi parikymppisenä …

Me Naiset Instagramissa : “Vappu Pimiä tuhlasi parikymppisenä eräänä yönä kaikki rahansa uhkapelissä. Aamulla hän soitti isälleen, joka totesi, että ”muista babuliini, ei pidä pelata, jos ei perse kestä hävitä.” 😏😏😏 Tuon jälkeen Vappu on oppinut tarkaksi rahankäyttäjäksi. ”Taloudellinen riippumattomuus ja turva ovat minulle supertärkeitä. Jos raha-asiat eivät ole hanskassa, sekoan”, Vappu kertoo.Lue Vapun Viikko kukkarossa -haastattelu tuoreesta Me Naiset -lehdestä ja Mimmien verkosta 👉 menaiset.fi, linkki biossa! #menaiset #vappupimiä #viikkokukkarossa”

950 Likes, 4 Comments – Me Naiset (@menaiset) on Instagram: “Vappu Pimiä … Vappu Pimiä tuhlasi parikymppisenä eräänä yönä kaikki rahansa uhkapelissä.

950 Likes, 4 Comments – Me Naiset (@menaiset) on Instagram: “Vappu Pimiä tuhlasi parikymppisenä eräänä yönä kaikki rahansa uhkapelissä. Aamulla hän soitti isälleen, joka totesi, että ”muista babuliini, ei pidä pelata, jos ei perse kestä hävitä.” 😏😏😏 Tuon jälkeen Vappu on oppinut tarkaksi rahankäyttäjäksi. ”Taloudellinen riippumattomuus ja turva ovat minulle supertärkeitä. Jos raha-asiat eivät ole hanskassa, sekoan”, Vappu kertoo.Lue Vapun Viikko kukkarossa -haastattelu tuoreesta Me Naiset -lehdestä ja Mimmien verkosta 👉 menaiset.fi, linkki biossa! #menaiset #vappupimiä #viikkokukkarossa”

Ihme | Soittoajankohdat vuonna 2022 asemalla Me Naiset Radio

Yona – Ihme | Soittoajankohdat vuonna 2023 asemalla Me Naiset Radio | Biisit.info

Soittoajankohdat vuonna 2022 asemalla Me Naiset Radio. … Yona – Ihme. Spotify logo. Soitettu yhteensä 10 kertaa tämän vuoden aikana Me Naiset Radio:lla …

Soittoajankohdat vuonna 2023 asemalla Me Naiset Radio

Me Naiset: Helena Lindgren avoimena 17 vuoden … – MSN

Me Naiset: Helena Lindgren avoimena 17 vuoden liitosta Jorma Uotiseen: ”Oli vaikeita vaiheita ja riitoja”

23.1.2023 — Laulaja Helena Lindgren seurusteli tanssija Jorma Uotisen kanssa. Suhde opetti naiselle paljon rakkaudesta ja ihmissuhteista.

Laulaja Helena Lindgren seurusteli tanssija Jorma Uotisen kanssa. Suhde opetti naiselle paljon rakkaudesta ja ihmissuhteista. Helena Lindgren ja Jorma Uotinen seurustelivat 1900-luvun loppupuolella yhteensä 17 vuoden ajan. Lue myös: Vesa-Matti Loiri petti vaimoaan nuoren Helena Lindgrenin kanssa – … The post Me Naiset: Helena Lindgren avoimena 17 vuoden liitosta Jorma Uotiseen: ”Oli vaikeita vaiheita ja riitoja” appeared first on Newsner Suomi.

Me Naiset: Samu Haber avoimena menestyksensä varjopuolista

16.11.2022 — Samu Haber kertoo Me Naisille menestyksensä varjopuolista. … ”Olen tehnyt jotain viime yönä” – Näin kohuvideolla esiintyvä brittitähti …

Me Naiset: Helena Lindgren avoimena 17 vuoden … – Newsner

Me Naiset: Helena Lindgren avoimena 17 vuoden liitosta Jorma Uotiseen: “Oli vaikeita vaiheita ja riitoja”

23.1.2023 — Sen teimme Taiteiden yönä vuonna 2008 Ateneumin hienossa tilassa. Yleisön vastaanotto oli kannustavaa. Lindgren ymmärsi tuolloin, että rakkaus …

Me Naiset: Helena Lindgren avoimena 17 vuoden liitosta Jorma Uotiseen: “Oli vaikeita vaiheita ja riitoja”. Newsner tarjoaa uutisia, joilla todella on merkitystä!

Keywords: yona me naiset