Työhousut naiset

Työhousut edullisesti netistä – Temrex verkkokauppa

Työhousut tulisi olla sellaiset, että ne ovat käyttäjälleen ennen muuta mukavat päällä. Ne istuvat hyvin ja ovat riittävän joustavat sekä hengittävät.

Työhousut jokaiselle säälle, sisä- ja ulkotöihin – K-Rauta

Työhousut naisille ja miehille ; Tuotemerkki. BLÅKLÄDER SNICKERS WORKWEAR ; Väri. Musta Sininen ; Tyyppi. Muu työ. Rakennustyö ; Koko. C46 C48 ; Kausi.

Työhön sopivat ja hyvin istuvat vaatteet pitävät sinut lämpöisenä ja tekevät työnteosta mukavaa. Meiltä saat kestävät housut kaikkiin työtehtäviin.

Työhousut | Karkkainen.com verkkokauppa

Työhousut vaikka koko perheelle Usein työvaatteissa korostuvat enimmäkseen miehille suunnatut työvaatteet, mutta tarvetta on todella myös naisten …

Työhousut menossa ja muodissa mukana

Työhousut ovat tärkeä osa työmaapukeutumista sekä kotona puuhastellessa. Hyvin toimivat työhousut eivät paina eivätkä purista sekä tarjoavat helpotusta pienten tavaroiden mukana kulkemiseen.

Toiminnallisuus sekä miellyttävä ihokosketus on työhousuissa ensisijainen prioriteetti. Nykyiset työvaatevalmistajat tarjoavat edistyneempiä ratkaisuja työvaatteiksi minne tahansa. Esimerkiksi L.Bradorin teknisesti erinomaiset työhousut helpottavat työskentelyä runsaan tasku- ja pidikevalikoiman avulla. Löydät edistyneet työhousut useilta eri valmistajilta Kärkkäisen verkkokaupasta; etsitpä kevyempiä, vähäisempään kulutukseen tarkoitettuja työhousuja tai palosuojattuja, paksuja talvityöhousuja.

Työhousut vaikka koko perheelle
Usein työvaatteissa korostuvat enimmäkseen miehille suunnatut työvaatteet, mutta tarvetta on todella myös naisten työvaatteille. Nykyään yhä enenevässä määrin naisia työskentelee esimerkiksi auto- tai rakennusalalla, joten niin sanottuja miehekkäitä työvaatteita käyttävät myös naiset. Onneksi moni valmistaja tekee oman työvaatemallistonsa myös naisille.

Naisten työhousuissa korostuvat samat elementit, mitä miesten työhousuissa, eli turvallisuus sekä toiminnallisuus mukavuutta unohtamatta. Naisten työhousuissa leikkaukset ovat kuitenkin hieman erilaiset miesten työhousuihin verrattuna. Reisien sekä vyötärön mitoitus on tehty naisen vartalon mukaan.

Lasten työhousut ovat myös suosittuja esimerkiksi maatilan töistä innostuneiden lasten keskuudessa. Omat, aikuisten työhousujen oloiset työhousut ovat varmasti perheen pienempien työmiesten mieleen, sillä ne jalassa lapsi voi kokea olevansa oikea työntekijä. Lasten työhousut suojaavat mukavasti alla olevia vaatteita, joten käyttövaatteet pysyvät työhousujen alla puhtaana – ja se on ainakin kodin pyykinhuollosta vastaavan mieleen!

Työhousut kaikilla mausteilla
Työhousut valitaan yleensä työkohteen mukaan. Esimerkiksi hitsaustöitä tehdessä kannattaa valita palosuojatut työhousut, kuten esimerkiksi Fristads Kansasin monipuoliset ja kestävät työhousut, joissa on valokaarisuojaus sekä liekki- ja kuumuussuojaus. Useissa työhousuissa on myös suojaus sähköstaattisia purkauksia vastaan.

Monipuoliset taskut sekä ripustuslenkit lisäävät työhousujen toiminnallisuutta. Riipputaskujen lisäksi työhousut ovat varustettuja useilla kiinteillä taskuilla, joissa on helppo kuljettaa runsaastikin käyttötavaraa. Useissa työhousuissa taskut ovat varustettu läpällä, joka estää esimerkiksi puunpurun tai metallisirujen kulkeutumisen taskuun.

Säädettävä vyötärö sekä lahkeiden suut edistävät työhousujen sopimista vartalotyypin mukaan. Talvityöhousuissa lahkeiden lumilukot tekevät käytöstä miellyttävät lumessa työskennellessä.

Kärkkäisen verkkokaupan työhousut on valittu juuri kuluttajaa varten; edullisia, mutta erinomaisia kaikenlaisille työmaille sekä kotitimpureille. Tilaa uudet työhousut jo tänään!

Joustavat työhousut (stretch) – Työvaatemyynti.fi

Joustavat työhousut (stretch) | työvaatemyynti.fi

Joustavat työhousut (stretch) Valikoimastamme löydät kattavan valikoiman joustavia työhousuja. Stretch työhousut tuovat mukavuutta työ -ja vapaa-ajan …

Joustavat työhousut (stretch)Valikoimastamme löydät kattavan valikoiman joustavia työhousuja.Stretch työhousut tuovat mukavuutta työ -ja vapaa-ajan hommiin.Joustavat työhousut Priha, Projob, Blåkläder, South West , Clique.

Työhousut ammattilaisille – Snickers Workwear

Työhousut ammattilaisille | Snickers Workwear

Laaja työhousujen koko- ja mallivalikoima miehille ja naisille. Ominaisuuksina muun muassa riipputaskut, polvisuojataskut, kestävyys ja mukavuus.

Työhousut ja riipputaskuhousut – Puuilo

Työhousut ja riipputaskuhousut | Puuilo

Puuilosta työhousut järkihintaan! Mm. riipputaskuhousut ja stretch-housut! Meiltä voit tilata myös yrityksesi laskuun.

Työhousut raksahommiin helposti netistä – Taloon.com

Työhousut raksahommiin helposti netistä | Taloon.com

Maalarinhousut, talvihousut, sadehousut, työshortsit ja perus reisitaskuhousut löydät kaikki Taloon.comista, tietenkään naisten työhousuja unohtamatta. Varaa …

Kestävät ja mukavat työhousut Taloon.comista. Mahtava valikoima eri kokoja ja värejä. Tilaa nyt työhousut edullisesti!

Työhousut | Motonet Oy

Saatavilla turvahousut, talvityöhousut, riipputasku- ja reisitaskuhousut mustina, huomioväreillä ja heijastimilla. Tule sovittamaan työhousuja Motonet-myymälään …

Tuoteryhmä: Työhousut

Laadukkaat työhousut naisille – Blåkläder

Naisten housut stretch. 92.90€. Ilman alv. Mariininsininen. Grafiitinharmaa. Musta.

Laadukkaat työhousut naisille vuodesta 1959. Housut kestävät kovaa kulutusta ja niissä yhdistyy laatu, toiminnallisuus ja mukavuus.

Keywords: työhousut naiset