Tekninen kerrasto naiset

Naisten kerrastot ja alusasut – Budget Sport

Naisten urheilukerrastot ja alusasut netistä edullisesti. Tilaa omasi jo tänään!

Naisten aluskerrastot | Prisma verkkokauppa

Tervetuloa tutustumaan Prisman Naisten aluskerrastot –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen … Halti naisten tekninen kerrasto Prime 064-0175.

Tervetuloa tutustumaan Prisman Naisten aluskerrastot –valikoimaan. Meiltä löydät parhaat tuotteet arkeen sekä juhlaan. Lisäksi saat ostoksistasi bonukset kaupan päälle.

Aluskerrastot – stadium.fi

ALUSKERRASTOT. Pysyt kuivana ja lämpimänä, kun puet kerraston lähimmäksi kehoa. Osta paidat, housut ja kokonaiset kerrastot naisille.

Pysyt kuivana ja lämpimänä, kun puet kerraston lähimmäksi kehoa. Osta paidat, housut ja kokonaiset kerrastot naisille.

Naisten alusasut – Intersport

Naisten alusasut | Intersport

Intersportissa laaja valikoima alusasuja naisille huippumerkeiltä. … Intensiivisempiin kylmien säiden lajeihin valitaan tekninen kerrasto, …

Intersportissa laaja valikoima alusasuja naisille huippumerkeiltä. Tilaa helposti verkosta!

Naisten kerrastot | Karkkainen.com verkkokauppa

Hyvännäköinen tekninen kerrasto tai alusasu sopii myös käytettäväksi sellaisenaan esimerkiksi yleisurheilussa tai harrastusjoukkueissa, kuten jalkapallossa.

Naisten urheilukerrasto lämpöiseen liikuntaan
Talvella ja kylmillä keleillä liikkuessa ja retkeillessä kannattaa luottaa kerrospukeutumiseen. Kerrospukeutuminen toimii paremmin kuin kuin yksi paksu vaatekerros. Hyvä urheilukerrasto saa kehon pysymään lämpimänä hikisenäkin.

Naisten urheilukerrastot on suunniteltu pitämään liikkujan kuivana ja lämpimänä rankassakin suorituksessa. After ski hyvässä seurassa onnistuu vaatteita vaihtamatta, sillä hyvännäköiset lämpöhousut ja -paidat myötäilevät vartaloa kauniisti. Trendikkäät värit ja liikkumista tukeva muotoilu pitää sinut freesinä ja aktiivisena pakkasesta tai viimasta huolimatta!

Tekninen tai merinovillainen kerrasto alle
Alusvaatekerroksen tarkoituksena on siirtää liikkuessa syntyvä kosteus, eli hiki pois iholta. Toimivin aluskerros on materiaaliltaan merinovillaa tai keinokuitua. Puuvilla ei sovellu liikuntasuoritukseen, sillä kosteana puuvilla ei enää pidä lämpöä.

Keinokuidun plussapuolena on nopea kuivuvuus. Jos lenkkeillet päivittäin, tai jopa useita kertoja päivässä, voi keinokuituiset alusvaatteet pesaista nopeasti välissä ja ne ovat pian valmiit uuteen ponnistukseen. Keinokuitu siirtää kosteutta tehokkaasti iholta seuraavaan kerrokseen. Materiaali alkaa kuitenkin nopeasti haisemaan voimakkaalle hielle. Keinokuitu onkin paras vaihtoehto nopeaan hikiliikuntasuoritukseen, kuten juoksu- tai pyöräilylenkille.

Hyvännäköinen tekninen kerrasto tai alusasu sopii myös käytettäväksi sellaisenaan esimerkiksi yleisurheilussa tai harrastusjoukkueissa, kuten jalkapallossa. Tekninen alusasu, eli niin kutsuttu hikipuku kuuluu myös jääkiekkoilijan varusteiden alle.

Merinovilla on villan lailla luonnostaan antibakteerinen, siksi se ei ala haista. Merinovilla ei niinkään kaipaa säännöllistä pesua, mutta sitä on hyvä tuulettaa välillä. Tarvittaessa hikinen merinovilla voidaan pestä 40 asteessa. Merinovillasta valmistettu lämpökerrasto eivät kutistu samalla tapaa kuin villa, joten pesu on turvallista. Materiaali ei myöskään kutita iholla, sillä merinovillan villasäikeet ovat sileitä.

Merinovillahousut ja -paita on paras valinta pitkäkestoisempaan liikuntaan, kuten retkille, vaellukseen, lasketteluun, liikuntapäiviin ja perheen kanssa ulkona peuhatessa.

Välikerrasto lämmittää, kuorikerros suojaa
Välikerrastoksi sopii esimerkiksi villa tai fleece. Huokoinen materiaali sitoo ilmaa ja pitää vaatteen käyttäjän lämpöisenä. Välikerroksia voi pukea useampia päällekkäin. Kokeile, ovatko vaatteet helposti puettavat – näin voit lisätä tai vähentää niitä tarpeen ja kylmyysasteen mukaan.

Liikkujan kannattaa pitää mielessä nyrkkisääntö, jonka mukaan vaatetta on tarpeeksi silloin, kun paikallaan seistessä tulee kylmä. Näin liikkuessa ei kuumuus toppaa suoritusta heti alkuunsa.

Kuorikerroksella tarkoitetaan päällysvaatetta. Sadekelillä se on sadevaate tai kuoritakki, pakkaskeleillä toppatakki- ja housut. Jos lämpöön on tullut satsattua välikerroksissa, kuorikerros voi myös olla kevyt ulkoilu- tai tuulitakki.

Kuorikerroksen tarkoituksena on pitää vinkka ja ulkoa tuleva kosteus poissa alemmista vaatekerroksista. Lenkkeily tai muu urheilu sateessa tai kovassa tuulessa onnistuu, mikäli tehokas kuorikerros pitää tuulta ja sadetta.

Naisten tyylikkäät urheilukerrastot ja tekniset alusvaatteet löydät Kärkkäisen valikoimasta.

Aluskerrastot – Naiset – Stadium Outlet

Edullisia kerrastoja naisille netissä. Täältä löydät valikoimamme kaikki edulliset kerrastot naisille. Löydä suosikkisi suosituilta tuotemerkeiltä, …

Alusasut ja kerrastot naisille ja miehille – Halti

Alusasut ja kerrastot naisille ja miehille– Halti verkkokauppa

Haltin mallistosta naisten tekniset Hardcore- kerrastot ja alusvaatteet urheiluun ja aktiiviseen liikkumiseen. Comfort-sarjan tuotteet sopivat rennompaan …

Haltin mallistosta kerrastot ja alusvaatteet naisille ja miehille kaikkeen ulkona liikkumiseen. Hengittävä alusvaate on paras valinta syksyn ja talven urheiluihin. Syksyn uutuustuotteina saumattomat Seamless-sarjat ja merinovillaiset Pihka-tuotteet. Tilaa verkosta.

Tekninen alusasu – Scandinavian Outdoor

Tekninen alusasu | Scandinavian Outdoor

Tekninen alusasu hengittää sporttisessa menossa! Osta tekninen alusasu … 39,90 €. Halti Prime Women’s Set Tekninen kerrasto naisille, aktiiviliikuntaan.

Tekninen alusasu hengittää sporttisessa menossa! Osta tekninen alusasu nopeasti netistä! Alusasu on tärkein tekijä mukavassa pukeutumisessa: se tulee suoraan ihollesi ja siirtää kosteutta eteenpäin.

Naisten kerrastot ja kerrastosetit ulkoiluun | XXL

naisten-kerrastosetit Kerrastot – Kerrastot | XXL

Villa- ja merinovilla materiaalit ovat lämpimämpiä mutta tekniset kerrastot ovat parempia taas kovatempoisessa liikunnassa. Tilaa naisten kerrastot …

Ilmainen vaihto ja palautus – Osta naisten-kerrastosetit Kerrastot XXL.fi-verkkokaupasta – XXL:stä löydät extralaajan valikoiman Kerrastot 30 päivän hintalupauksella.

Keywords: tekninen kerrasto naiset