Sisko savonlahti instagram

@sipelolleri • Instagram photos and videos

4532 Followers, 678 Following, 7494 Posts – See Instagram photos and videos from @sipelolleri.

Sisko Savonlahti: Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu – Instagram

Haikuarviot on Instagram: “Sisko Savonlahti: Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu #kirja #siskosavonlahti #ehkätänäkesänäkaikkimuuttuu #esikoisromaani #gummerus #elämänmeno #samastuminen #elämäonsotkuajahuttua #kallio #sipsit #sukupolvikokemus #aikuisuus #nykymeno #tinder #odotukset #todellisuus #haiku #haikuarvio @gummeruskustannus @sipelolleri”

32 Likes, 0 Comments – Haikuarviot (@haikuarviot) on Instagram: “Sisko Savonlahti: Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu #kirja #siskosavonlahti…”

32 Likes, 0 Comments – Haikuarviot (@haikuarviot) on Instagram: “Sisko Savonlahti: Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu #kirja #siskosavonlahti #ehkätänäkesänäkaikkimuuttuu #esikoisromaani #gummerus #elämänmeno #samastuminen #elämäonsotkuajahuttua #kallio #sipsit #sukupolvikokemus #aikuisuus #nykymeno #tinder #odotukset #todellisuus #haiku #haikuarvio @gummeruskustannus @sipelolleri”

Kirjailija Sisko Savonlahden kodissa riittää väriä ja … – Instagram

355 Likes, 4 Comments – Glorian Koti (@gloriankoti) on Instagram: “Kirjailija Sisko Savonlahden kodissa riittää väriä ja kiinnostavia yksityiskohtia.

Kuten Storiesista on jo näkynyt, Sisko Savonlahti … – Instagram

Kustantamo Kirjat Kirjavinkit Lukeminen Instagramissa : “Kuten Storiesista on jo näkynyt, Sisko Savonlahti on tällä hetkellä Saksan Kielissä esikoiskirjafestareilla! Kuvassa ”Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu” -kirjaa aletaan juuri lukea saksaksi😍Lisää Kiel-tunnelmia Storiesin puolella sunnuntaihin saakka!”

91 Likes, 1 Comments – Kustantamo Kirjat Kirjavinkit Lukeminen (@gummeruskustannus) on Instagram: “Kuten Storiesista on jo näkynyt, Sisko Savonlahti on …

91 Likes, 1 Comments – Kustantamo Kirjat Kirjavinkit Lukeminen (@gummeruskustannus) on Instagram: “Kuten Storiesista on jo näkynyt, Sisko Savonlahti on tällä hetkellä Saksan Kielissä esikoiskirjafestareilla! Kuvassa ”Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu” -kirjaa aletaan juuri lukea saksaksi😍Lisää Kiel-tunnelmia Storiesin puolella sunnuntaihin saakka!”

SYK on Instagram: “Ongelma on universaali, ja sen kanssa on …

SYK Instagramissa : “Ongelma on universaali, ja sen kanssa on kamppailtu ennenkin. Sisko Savonlahti käsittelee sitä romaanissaan Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu: ”Minulla on työn alla yksi ainoa juttu, enkä tiedä, kuinka saan sitäkään kasaan näissä tunnelmissa”, valittelee romaanin kertoja kahvilassa istuskellessaan. Koko ajatuksen tästä ihmisluonnon akilleenkantapäästä Savonlahti tiivistää osuvasti: ”Kirjoitin, tai siis minun olisi pitänyt kirjoittaa, artikkelia nuortenlehden palstalle.” On helppoa tippua limboon, välitilaan, jossa märehtii asioista, joita haluaisi tehdä, mutta itseään niskasta kiinni tarttuminen tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta. Tällöin asioista ei saa otetta, ja on vaarassa passivoitua. Suosta voi kuitenkin kammeta itsensä ylös, ja apuakin voi huutaa. Englantilainen rockyhtye Pink Floyd käsitteli ihmisen suhdetta aikaan kappaleessaan Time vuonna 1973. Ticking away the moments that make up a dull day… …Waiting for someone or something to show you the way. Kappaleessa kerrotaan, kuinka jotain ulkoista lähtölaukausta odotellessa saattaakin yhtäkkiä huomata kymmenen vuoden kuluneen. Laulun kertoja oivaltaa, että lähtölaukausta ei anneta, vaan sen on lähdettävä yksilöstä itsestään. Kertoja kuitenkin huomaa tämän myöhään ja toimii kuuntelijalle varoittavana esimerkkinä: Every year is getting shorter, never seem to find the time, plans that either come to naught or half a page of scribbled lines. Meidän kannattaa hyödyntää tämän erityisen tilanteen tuoma aika tavalla, johon voimme olla tyytyväisiä kymmenenkin vuoden kuluttua.Jokaiseen päivään iskostuneita tapoja ja tottumuksia on hyvin vaikeaa muuttaa, varsinkaan pysyvästi. Nyt meillä, jotka olemme jumissa kotona, on kuitenkin vapaus tehdä valintoja, kun päiväjärjestyksemme on muovautuvaisimmillaan. Rutiiniin voi päivä päivältä hivuttaa asioita, jotka kokee itselleen tärkeiksi mutta joita varten ei aikaisemmin löytänyt aikaa. Jokainen kotona kykkivä voi nyt katsoa peiliin ja todeta, ettei tekosyitä enää ole olemassa. Myöhemmin voimme nauttia luokkaopetuksesta, rantapäivistä ja terassi-illoista, mutta nyt on täydellinen hetki tavoitella henkilökohtaisia unelmiaan esimerkiksi harrastusten parissa. 2/3#sykfi”

163 Likes, 0 Comments – SYK (@syk1886) on Instagram: “Ongelma on universaali, ja sen kanssa on kamppailtu ennenkin. Sisko Savonlahti käsittelee sitä…”

163 Likes, 0 Comments – SYK (@syk1886) on Instagram: “Ongelma on universaali, ja sen kanssa on kamppailtu ennenkin. Sisko Savonlahti käsittelee sitä romaanissaan Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu: ”Minulla on työn alla yksi ainoa juttu, enkä tiedä, kuinka saan sitäkään kasaan näissä tunnelmissa”, valittelee romaanin kertoja kahvilassa istuskellessaan. Koko ajatuksen tästä ihmisluonnon akilleenkantapäästä Savonlahti tiivistää osuvasti: ”Kirjoitin, tai siis minun olisi pitänyt kirjoittaa, artikkelia nuortenlehden palstalle.” On helppoa tippua limboon, välitilaan, jossa märehtii asioista, joita haluaisi tehdä, mutta itseään niskasta kiinni tarttuminen tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta. Tällöin asioista ei saa otetta, ja on vaarassa passivoitua. Suosta voi kuitenkin kammeta itsensä ylös, ja apuakin voi huutaa. Englantilainen rockyhtye Pink Floyd käsitteli ihmisen suhdetta aikaan kappaleessaan Time vuonna 1973. Ticking away the moments that make up a dull day… …Waiting for someone or something to show you the way. Kappaleessa kerrotaan, kuinka jotain ulkoista lähtölaukausta odotellessa saattaakin yhtäkkiä huomata kymmenen vuoden kuluneen. Laulun kertoja oivaltaa, että lähtölaukausta ei anneta, vaan sen on lähdettävä yksilöstä itsestään. Kertoja kuitenkin huomaa tämän myöhään ja toimii kuuntelijalle varoittavana esimerkkinä: Every year is getting shorter, never seem to find the time, plans that either come to naught or half a page of scribbled lines. Meidän kannattaa hyödyntää tämän erityisen tilanteen tuoma aika tavalla, johon voimme olla tyytyväisiä kymmenenkin vuoden kuluttua.Jokaiseen päivään iskostuneita tapoja ja tottumuksia on hyvin vaikeaa muuttaa, varsinkaan pysyvästi. Nyt meillä, jotka olemme jumissa kotona, on kuitenkin vapaus tehdä valintoja, kun päiväjärjestyksemme on muovautuvaisimmillaan. Rutiiniin voi päivä päivältä hivuttaa asioita, jotka kokee itselleen tärkeiksi mutta joita varten ei aikaisemmin löytänyt aikaa. Jokainen kotona kykkivä voi nyt katsoa peiliin ja todeta, ettei tekosyitä enää ole olemassa. Myöhemmin voimme nauttia luokkaopetuksesta, rantapäivistä ja terassi-illoista, mutta nyt on täydellinen hetki tavoitella henkilökohtaisia unelmiaan esimerkiksi harrastusten parissa. 2/3#sykfi”

Sisko Savonlahti kertoo esikoiskirjastaan Ehkä tänä kesänä …

Vuosaaren kirjasto Instagramissa : “Sisko Savonlahti kertoo esikoiskirjastaan Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu. Haastattelijana Jani Saxell.”

17 Likes, 0 Comments – Vuosaaren kirjasto (@vuosaarenkirjasto) on Instagram: “Sisko Savonlahti kertoo esikoiskirjastaan Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu.

17 Likes, 0 Comments – Vuosaaren kirjasto (@vuosaarenkirjasto) on Instagram: “Sisko Savonlahti kertoo esikoiskirjastaan Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu. Haastattelijana Jani Saxell.”

Yle Kulttuuricocktail on Instagram: “Esikoiskirjailija Sisko …

15.11.2018 — 33 Likes, 0 Comments – Yle Kulttuuricocktail (@kulttuuricocktail) on Instagram: “Esikoiskirjailija Sisko Savonlahti pahastuu rumista …

Sisko Savonlahti – Kai minä halusin tätä s. 296 … – Instagram

2.2.2022 — 103 Likes, 0 Comments – Kirjojen välissä (@kirjojenvalissa) on Instagram: “ Sisko Savonlahti – Kai minä halusin tätä s.

Sisko Savonlahti: Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu – Instagram

Johanna MJ /bookstagram 🇫🇮 on Instagram: “Sisko Savonlahti: Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuuKirja kertoo noin kolmekymppisestä naisesta, jonka poikaystävä on jättänyt syksyllä. Nainen asuu Helsingissä ja suree eroaan seuraavaan kesään asti. Nainen suree eroa ja elää kaupunkilaisen pintaliitoelämää.Kirjaa lukiessani mietin monesti, miksi luen tätä tai miksi tällainen kirja on ylipäätään kirjoitettu. Onko kirjan tarkoitus olla humoristinen, sarkastinen vai mitä? En suosittele kenellekään.Kirjan paras anti oli päähenkilön mummon tokaisu sushin syömisestä: “Se on jonninjoutavaa keekoilua!”#sinkkuelämä #pintaliito #kaupunkilainen #avutonko #pettymys”

28.11.2019 — 22 Likes, 1 Comments – Johanna MJ /bookstagram (@johannamjlukee) on Instagram: “Sisko Savonlahti: Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuu Kirja …

22 Likes, 1 Comments – Johanna MJ /bookstagram 🇫🇮 (@johannamjlukee) on Instagram: “Sisko Savonlahti: Ehkä tänä kesänä kaikki muuttuuKirja kertoo noin kolmekymppisestä naisesta, jonka poikaystävä on jättänyt syksyllä. Nainen asuu Helsingissä ja suree eroaan seuraavaan kesään asti. Nainen suree eroa ja elää kaupunkilaisen pintaliitoelämää.Kirjaa lukiessani mietin monesti, miksi luen tätä tai miksi tällainen kirja on ylipäätään kirjoitettu. Onko kirjan tarkoitus olla humoristinen, sarkastinen vai mitä? En suosittele kenellekään.Kirjan paras anti oli päähenkilön mummon tokaisu sushin syömisestä: “Se on jonninjoutavaa keekoilua!”#sinkkuelämä #pintaliito #kaupunkilainen #avutonko #pettymys”

Keywords: sisko savonlahti instagram