Sarkastinen horoskooppi

Vähän erilainen horoskooppi – City-lehti

Vähän erilainen horoskooppi

13.4.2013 — Rapu on koko luomakunnan ihmetys. Kukaan ei ymmärrä, miksi tällaisia ihmisiä on olemassa. Ravut ovat mustasukkaisia jopa omasta tietokoneestaan …

Keräsimme Cityn legendaariselta keskustelupalstalta suosituimmat keskustelunavaukset.

Horoskooppisi paljastaa, millainen huumorintaju sinulla on

31.7.2017 — Horoskooppisi paljastaa, millainen huumorintaju sinulla on. Viileää sarkasmia viljelevän vaa’an on vaikea ymmärtää kaloja, joka hihittää …

Härkä on kaunis, kaksonen rakastaa vehtailua – Uutiset

Härkä on kaunis, kaksonen rakastaa vehtailua – tunnistatko itsesi rehellisestä horoskoopista? – Uutiset – Iskelmä

9.1.2014 — Horoskooppeja kirjoittavat yleensä ihmiset, jotka eivät ymmärrä tähtimerkeistä mitään. Niin myös tässä tapauksessa.

Blogiin kirjoitettu “rehellinen” horoskooppi listaa eri horoskooppimerkeille ominaisuuksia, joita se ei perustele millään tavalla. Ilmeisesti moni näistä piirteistä kuitenkin osuu kohdalleen, sillä horoskooppia on jaettu muutamassa päivässä yli 10 000 kertaa Facebookissa.

Horoskooppi, joka kertoo totuuden – Sivustot.net

Horoskooppi, joka kertoo totuuden

Motto: “öööö paistaako siellä varmasti aurinko öööööä?” Auto: Taksi. KAKSOSET, Gemini (21/5 – 21/6) …

Huumorihoroskooppi

Kuinka itsevarma todella olet? Horoskooppimerkkisi paljastaa

Kuinka itsevarma todella olet? Horoskooppimerkkisi paljastaa – Uutiset – Radio Nova

21.10.2017 — Todellisuudessa oinaat eivät ole niin itsevarmoja kuin antavat ymmärtää. He peittävät herkkyytensä vitsikkyyden ja sarkasmin alle eivätkä halua, …

Leijonat ovat horoskooppimerkeistä kaikkein itsevarmimpia.

Millaisen ensivaikutelman annat muille? Horoskooppi …

Millaisen ensivaikutelman annat muille? Horoskooppi paljastaa piirteen, joka sinusta usein havaitaan heti kättelyssä – Ilmiöt – Voice.fi

31.7.2021 — Uudet horoskoopit julkaistaan kuukauden viimeisenä päivänä. … vakuuttavat uudetkin tuttavuudet sarkastisella ja nokkelalla huumorillaan.

Voice.fi kertoo sinulle joka kuukausi, mitä tähtimerkit lupaavat elämääsi. Uudet horoskoopit julkaistaan kuukauden viimeisenä päivänä. Elokuun kunniaksi tehdään katsaus ensivaikutelmiin.

Tulostettava Tipuhoroskooppi | Wise words, Words, Horoscope

#Lintubingo #Tipuhoroskooppi #ryhmätoiminta #ylli #viriketoiminta #afasia #kevät #horoskooppi. Enemmän tällaista … Sarkastinen Huumori, Hupaisaa, Meemit.

Mar 23, 2020 – Tvink! Tsätsätsä! Titityy! Onko kyseessä peippo vai talitiainen? Lintubingo-pelissä voi ottaa yhdessä selvää. Pelin idea on yhdistää linnun ääni tai tieto oikeaan linnun kuvaan. Mukana myös Lintutietovisa ja Tipuhoroskooppi!

Minkä horoskooppimerkin edustajat ovat hauskimpia? Näin …

Minkä horoskooppimerkin edustajat ovat hauskimpia? Näin omasi sijoittuu

26.9.2019 — Pure Wow’n mukaan mikä tahansa horoskooppimerkki voi olla hauska, … Pure Wow kertoo, että neitsyet ovat sarkasmin kuningattaria.

Jousimies Horoskooppimerkki – Elämäkerta

Jousimiehen horoskooppi: persoonallisuuden piirteet, Jousimiehen horoskooppi ja päivämäärät – Horoskooppimerkit Ja Astrologian Ominaisuudet

Jousimies on yhdeksäs horoskooppi, jonka päivämäärät ovat 22.11.-21.12. … hän voi käyttää töykeitä ja sarkastisia huomautuksia esittääkseen asiansa.

Jousimies on yhdeksäs horoskooppi, jonka päivämäärät ovat 22.11.-21.12.. Edustaa jousimies, tulielementti ja muuttuva laatu. Katso Jousimiehen horoskooppi ja miten se vaikuttaa sinuun!

Radiomafia – Horoskooppi ajalle 8.4.-14.4.2002 | yle.fi

14.4.2002 — Erittäin sarkastinen kissa kiusaa sinua tällä viikolla. Rapu (22.6.-22.7.) Varo selleriä! Leijona (23.7.-22.8.) …

Keywords: sarkastinen horoskooppi