Saka instagram

Saka (@saka.fi) • Instagram photos and videos

3981 Followers, 66 Following, 622 Posts – See Instagram photos and videos from Saka (@saka.fi)

God’s Child (@bukayosaka87) • Instagram photos and videos

3.5m Followers, 435 Following, 183 Posts – See Instagram photos and videos from God’s Child (@bukayosaka87)

SAKA:lla tehdään parempaa autokauppaa! Perjantaina eräs …

122 Likes, 1 Comments – Saka (@saka.fi) on Instagram: “SAKA:lla tehdään parempaa autokauppaa! Perjantaina eräs tyytyväisistä asiakkaista löysi Artun…”

Saka on Instagram: “Kesälomakausi näkyy autoteillä erilaisten …

39 Likes, 0 Comments – Saka (@saka.fi) on Instagram: “Kesälomakausi näkyy autoteillä erilaisten perävaunujen muodossa. Asuntoautot ja venetrailerit…”

Hyvää uutta vuotta! #SAKA #suomenautokauppa #palvelu …

99 Likes, 0 Comments – Saka (@saka.fi) on Instagram: “Hyvää uutta vuotta!…”

Saka on Instagram: “Tee elämäsi helpoimmat autokaupat

40 Likes, 0 Comments – Saka (@saka.fi) on Instagram: “Tee elämäsi helpoimmat autokaupat – myös omaa autoasi myydessä. Joskus auton omistaminen voi käydä…”

Herttoniemi, Konala, Tuusula, Vantaa, Oulu, Porvoo ja Tampere

64 Likes, 2 Comments – Saka (@saka.fi) on Instagram: “Tuomme auton kotiisi! ☺️ Tai tule käymään liikeessä; Herttoniemi, Konala, Tuusula, Vantaa, Oulu,…”

Saka on Instagram: “ Uutta! Olemme nyt TikTokissa! Ota …

saka.fi Kansanauto joutui väistämään kakkossijalle, kun johtotähti kiilasi ohitse Sakan vuoden 2022 valituimpien automallien.

Maanantai oli historiallisen kova kauppapäivä – Instagram

96 Likes, 0 Comments – Saka (@saka.fi) on Instagram: “Maanantai oli historiallisen kova kauppapäivä Meiltä ostettiin yli 200 autoa yhden päivän aikana!…”

Saka on Instagram: “Hakuvahti noutaa 3 000 auton …

Saka on Instagram: “Hakuvahti noutaa 3 000 auton valikoimastamme sinulle sopivan yksilön ja ilmoittaa siitä ensimmäisenä juuri sinulle. Kouluta oma hakuvahtisi osoitteessa saka.fi#SAKA #suomenautokauppa #autokauppa #palvelu #hakuvahti #vaihtoauto #vaihtoautot”

38 Likes, 0 Comments – Saka (@saka.fi) on Instagram: “Hakuvahti noutaa 3 000 auton valikoimastamme sinulle sopivan yksilön ja ilmoittaa siitä…”

38 Likes, 0 Comments – Saka (@saka.fi) on Instagram: “Hakuvahti noutaa 3 000 auton valikoimastamme sinulle sopivan yksilön ja ilmoittaa siitä ensimmäisenä juuri sinulle. Kouluta oma hakuvahtisi osoitteessa saka.fi#SAKA #suomenautokauppa #autokauppa #palvelu #hakuvahti #vaihtoauto #vaihtoautot”

Keywords: saka instagram