Romaani nainen

Avainsana: naiset – Kirjavinkit

Avainsana: naiset

Mart Sander: Naisten sota : rouva Kukkin tytöt 2 … Heidi Airaksinen on lainannut romaaninsa erikoisen nimen – moderni neitsyt – Edith Södergranin runosta.

Selja Ahavan romaani kertoo naisesta, joka selvittää luonnon …

Selja Ahavan romaani kertoo naisesta, joka selvittää luonnon salaisuuksia

13.9.2020 — Nainen joka rakasti hyönteisiä on romaani naisesta, joka selvittää luonnon salaisuuksia. Selja Ahavan viisas tarina on osin tosipohjainen.

Nainen joka rakasti hyönteisiä -romaani kertoo naisesta, joka selvittää luonnon salaisuuksia. Selja Ahavan viisas tarina on osin tosipohjainen.

Parhaat kirjat, joiden päähenkilö on vahva nainen – Lily

Parhaat kirjat, joiden päähenkilö on vahva nainen | Lily

31.3.2020 — Tositarina naisesta, joka lähtee sadan päivän vaellukselle etsimään itseään. Inspiroiva ja salaa viisas kirja, joka on saanut monet harkitsemaan …

Trendin toimitus keräsi listan kirjoista, joiden päähenkilöt ovat vahvoja, viisaita naisia – juuri sellaisia, joista on ihana inspiroitua. Lukuiloa!

Me Naisten toimitus listaa: kirjat, jotka tekivät meihin vaikutuksen

Me Naisten toimitus listaa: kirjat, jotka tekivät meihin vaikutuksen – Vapaalla – Ilta-Sanomat

13.7.2021 — ”Tämä kirja piti lukea lukion äidinkielen kurssilla, ja itkiessäni silmät päästä kyseisen kirjan äärellä muistan miettineeni, miksi opettaja …

Parhaimmillaan hyvä kirja imaisee mukaansa niin, että elämänhallinta sotkeutuu ja aikataulut kosahtavat. Me Naisten toimitus listaa kirjat, joiden kanssa kävi näin.

Kirja: Kadotettu nainen (Anna Ekberg), Minerva Kustannus

Kriitikkojen ylistämä kolmas Anna Ekberg -romaani Kadotettu nainen on tunteisiin käyvä huikea trilleri. Yksi kohtalokas hetki muuttaa koko elämän.

Tunteisiin käyvä huikea trilleri on kertomus epäoikeudenmukaisuudesta ja epätoivosta, mutta myös ehdottomasta rakkaudesta ja mahdottomilta tuntuvien esteiden ylittämisestä.***** Luultavasti vuoden paras tanskalainen dekkari. – Københavneravisen

Elizabeth Gilbert kirjoitti inspiroivan romaanin 1800-luvun …

Nainen joka rakasti sammalta – Elizabeth Gilbert kirjoitti inspiroivan romaanin 1800-luvun tiedenaisen seikkailuista ja rakkaudesta luontoon | Gummerus

31.1.2022 — Nainen joka rakasti sammalta – Elizabeth Gilbert kirjoitti inspiroivan romaanin 1800-luvun tiedenaisen seikkailuista ja rakkaudesta luontoon.

Tähtikirjailija Elizabeth Gilbertin Tämä kokonainen maailmani (Gummerus) on inspiroiva epookkiromaani 1800-luvun edelläkävijänaisesta, sammaltutkija Alma Whittakerista. Kriitikoiden kehuma bestseller ylistää rohkeutta muuttaa elämänsä kulkua. Alman tarina on saanut vaikutteita 1800-luvulla eläneistä tosielämän tiedenaisista.

Nainen joka rakasti hyönteisiä | Gummerus Kustannus

Selja Ahavan neljäs romaani tutkii luonnon ja ihmisen välistä suhdetta ja kuvaa hyönteisten muuttumista Jumalan luomista olennoista osaksi tämänhetkistä …

1600-luvun noitavainoista nykypäivän BerliiniinSelja Ahavan neljäs romaani tutkii luonnon ja ihmisen välistä suhdetta ja kuvaa hyönteisten muuttumista Jumalan luomista olennoista osaksi tämänhetkistä lajikatoa. Noitavainojen aikaan syntyvä Maria on lapsesta saakka kiinnostunut hyönteisistä ja alkaa piirtää metamorfoosin vaiheita kuten historiallinen esikuvansa Maria Sibylla Merian (1647–1717).Aikakausien läpi kuljettaessa tiede syrjäyttää uskonnollisen maailmankuvan. Romaani näyttää, miten nainen kuoriutuu ahtaasta roolistaan ja saa äänen ja tekijyyden sekä oikeuden pohtia elämän alkamisen mysteeriä. Niin kuin hyönteiset läpikäyvät muodonmuutoksen, myös Maria muuntuu ajassa ja elää lupia kyselemättä 370 vuotta.

Historian jännät naiset – Atena Kustannus

Näistä naisista ei kerrottu historian tunneilla. Odotettu tietokirja tutustuttaa yli sataan voimanaiseen, jotka ovat jättäneet jälkensä historiaan mutta …

Odotettu tietokirja tutustuttaa yli 50 voimanaiseen, jotka ovat jättäneet jälkensä historiaan mutta joista harva on kuullut. 

Marie Linder: Aikamme Nainen romaani – Shop Mustion Linna

Kirja ei ole ainoastaan elämäkerrallinen romaani, vaain aikaansa edellä olevan naisen kannanotto häntä kiinnostaviin kysymyksiin. Kreivitär Marie Linderin …

Marie Linder – feministi jo ennen Minna Canthia! Marie on Linder-suvun yksi kiinnostavimpia ja puhuttavimpia henkilöitä. Kreivitär Marie Linder (o.s. Mussin-Puschkin) kirjoitti salanimellä Stella. Hän kirjoitti yhden kirjan, Aikamme Nainen, jossa hän esittää ajatuksiaan naisen yhteiskunnallisesta asemasta, rajoitetusta rooleista, puutteellisesta koulutuksesta ja holhouksesta. Kirja ei ole ainoastaan elämäkerrallinen romaani, vaain aikaansa edellä olevan naisen kannanotto häntä kiinnostaviin kysymyksiin. Kreivitär Marie Linderin kirja "En kvinna av vår tid, Karaktersteckning" ilmestyy 142 vuotta alkuteoksen ilmestymisen jälkeen, Suomeksi nimellä Aikamme Nainen, luonteenkuvaus.

arviossa Bernardine Evariston Tyttö, nainen, toinen

Romaani täpötäynnä elämää ja lukemisen juhlaa – arviossa Bernardine Evariston Tyttö, nainen, toinen – Kulttuuritoimitus

16.4.2022 — Romaani sai arvostetun Booker-palkinnon vuonna 2019 ja samana vuonna teos oli Yhdysvaltain presidentin Barack Obaman mielestä vuoden paras kirja …

KIRJAT | Tyttö, nainen, toinen on värikäs runsaudensarvi ja sukellus mustien naisten elämään sekä Britanniassa, Nigeriassa, Karibialla ja Etiopiassa monina aikakausina.

Keywords: romaani nainen