Marko björs instagram

MARKO BJÖRS (@markobjors) • Instagram photos and videos

14.3k Followers, 7339 Following, 1846 Posts – See Instagram photos and videos from MARKO BJÖRS (@markobjors)

MARKO BJÖRS (@markobjors) • Instagram photos and videos

Finnish Dressage Rider, Trainer and Jewelry Designer by Alexander Tillander …

markobjors – Instagram

MARKO BJÖRS Instagramissa : “uusi Elegance Kultajousi Jyväskylä aukeaa 18.3 http://www.kultajousi.fi/fi/marko-bjors/2243/dg?openGroup=2243 Laukkaa paikalle – lämpimästi tervetuloa, nähdään! #laukka #elämänlaukka #alexandertillander #horse #dressage #fashion #design #laukkacollection #kultajousi @markobjors @jouni.salo”

76 Likes, 1 Comments – MARKO BJÖRS (@markobjors) on Instagram: “uusi Elegance Kultajousi Jyväskylä aukeaa 18.3 http://www.kultajousi.fi/fi/marko-…”

76 Likes, 1 Comments – MARKO BJÖRS (@markobjors) on Instagram: “uusi Elegance Kultajousi Jyväskylä aukeaa 18.3 http://www.kultajousi.fi/fi/marko-bjors/2243/dg?openGroup=2243 Laukkaa paikalle – lämpimästi tervetuloa, nähdään! #laukka #elämänlaukka #alexandertillander #horse #dressage #fashion #design #laukkacollection #kultajousi @markobjors @jouni.salo”

MARKO BJÖRS on Instagram: “Herkkä hurmuri! Tämä oli kyllä …

MARKO BJÖRS Instagramissa : “Herkkä hurmuri! Tämä oli kyllä maailman paras hoitohevonen ja paras työpaikka. Oli kunnia saada hoitaa ja päästä ratsastaman Matadoria kun työskentelin Kyralla. Matador valittiin maailman parhaaksi kouluhevoseksi taannoin ja se voitti MM hopeaa ja Word Cup finaalin. Kuvassa Kyra ja Matti lähdössä töihin hoitaja poika laittanut hevosen kuntoon😀 kuva: Marjo Hjärpe! Ja vuosi ehkä 1990 #matador #kyrakyrklund #heppamake50 #björshorsesport20vuotta #muistoja #memories #equestrianlife #dressagestyle #dressage #horses #feidressage #longines”

945 Likes, 20 Comments – MARKO BJÖRS (@markobjors) on Instagram: “Herkkä hurmuri! Tämä oli kyllä maailman paras hoitohevonen ja paras työpaikka.

945 Likes, 20 Comments – MARKO BJÖRS (@markobjors) on Instagram: “Herkkä hurmuri! Tämä oli kyllä maailman paras hoitohevonen ja paras työpaikka. Oli kunnia saada hoitaa ja päästä ratsastaman Matadoria kun työskentelin Kyralla. Matador valittiin maailman parhaaksi kouluhevoseksi taannoin ja se voitti MM hopeaa ja Word Cup finaalin. Kuvassa Kyra ja Matti lähdössä töihin hoitaja poika laittanut hevosen kuntoon😀 kuva: Marjo Hjärpe! Ja vuosi ehkä 1990 #matador #kyrakyrklund #heppamake50 #björshorsesport20vuotta #muistoja #memories #equestrianlife #dressagestyle #dressage #horses #feidressage #longines”

MARKO BJÖRS on Instagram: “Smile..#smile”

1355 Likes, 21 Comments – MARKO BJÖRS (@markobjors) on Instagram: “Smile..#smile”

MARKO BJÖRS on Instagram: “Minua pyydettiin tasan vuosi …

2079 Likes, 128 Comments – MARKO BJÖRS (@markobjors) on Instagram: “Minua pyydettiin tasan vuosi sitten mukaan tv-ohjelman päähenkilöksi.

Seurasaari tänään #seurasaari #helsinki #finland – Instagram

MARKO BJÖRS Instagramissa : “Seurasaari tänään #seurasaari #helsinki #finland”

251 Likes, 4 Comments – MARKO BJÖRS (@markobjors) on Instagram: “Seurasaari tänään #seurasaari #helsinki #finland”

251 Likes, 4 Comments – MARKO BJÖRS (@markobjors) on Instagram: “Seurasaari tänään #seurasaari #helsinki #finland”

MARKO BJÖRS on Instagram: “Suunnittelemani Cosmic …

MARKO BJÖRS Instagramissa : “Suunnittelemani Cosmic-korusarjan (rakkauden kuukaudet) timanttisormus! Kultaseppämestari @jouni.salo käsityötä 18 k kultaa ja 12 huippulaatusta timattia jokaisen kuukauden symboliksi! Sinulle itsellesi, teille, rakkaalle tai ystävälle! Rakkaus ja välittäminen kuuluu jokaiseen päivään ja kuukauteen. Sormuksen leveään reuraan on hyvä kaivertaa teksti. Tämä kaiverrus kuuluu sormuksen hintaan! timatteja saatavana kirkkaina, mustina tai sinisinä! Sarjaa kuuluu myös kaulakoru! Kaikkia sarjan koruja saa kelta-ja valkokultaisena. #alexandertillander #finnishdesign #gold #diamantes #luxusjewelry #cosmickorusarja @jouni.salo #rakkaus #ystävyys #elämänlaukka #laukkacollection #kultajousi_oy #westerback1897”

201 Likes, 3 Comments – MARKO BJÖRS (@markobjors) on Instagram: “Suunnittelemani Cosmic-korusarjan (rakkauden kuukaudet) timanttisormus! Kultaseppämestari…”

201 Likes, 3 Comments – MARKO BJÖRS (@markobjors) on Instagram: “Suunnittelemani Cosmic-korusarjan (rakkauden kuukaudet) timanttisormus! Kultaseppämestari @jouni.salo käsityötä 18 k kultaa ja 12 huippulaatusta timattia jokaisen kuukauden symboliksi! Sinulle itsellesi, teille, rakkaalle tai ystävälle! Rakkaus ja välittäminen kuuluu jokaiseen päivään ja kuukauteen. Sormuksen leveään reuraan on hyvä kaivertaa teksti. Tämä kaiverrus kuuluu sormuksen hintaan! timatteja saatavana kirkkaina, mustina tai sinisinä! Sarjaa kuuluu myös kaulakoru! Kaikkia sarjan koruja saa kelta-ja valkokultaisena. #alexandertillander #finnishdesign #gold #diamantes #luxusjewelry #cosmickorusarja @jouni.salo #rakkaus #ystävyys #elämänlaukka #laukkacollection #kultajousi_oy #westerback1897”

MARKO BJÖRS on Instagram: “Olen vapautunut ja onnellinen …

2919 Likes, 103 Comments – MARKO BJÖRS (@markobjors) on Instagram: “Olen vapautunut ja onnellinen! Tehtiin aikamoinen seikkailu #rakkaudenseikkailu2022 …

MARKO BJÖRS on Instagram: “Lahjoja kääk #yllätys #tuliaisia”

MARKO BJÖRS on Instagram: “Lahjoja kääk #yllätys #tuliaisia”

43 Likes, 0 Comments – MARKO BJÖRS (@markobjors) on Instagram: “Lahjoja kääk #yllätys #tuliaisia”

43 Likes, 0 Comments – MARKO BJÖRS (@markobjors) on Instagram: “Lahjoja kääk #yllätys #tuliaisia”

Keywords: marko björs instagram