Kristiina mäkelä instagram

maniitsirk – Kristiina Mäkelä – Instagram

27.6k Followers, 495 Following, 915 Posts – See Instagram photos and videos from KRISTIINA MÄKELÄ (@maniitsirk)

kristiina mäkelä – maniitsirk – Instagram

Triplejumper from Finland European silver medalist

KRISTIINA MÄKELÄ on Instagram: “Miltä susta tuntuisi jos sun …

5877 Likes, 370 Comments – KRISTIINA MÄKELÄ (@maniitsirk) on Instagram: “Miltä susta tuntuisi jos sun työpaikalla joku ottaisi kuvia sun jalkovälistä ja …

KRISTIINA MÄKELÄ on Instagram: “Huomenna on juhla päivä …

1520 Likes, 45 Comments – KRISTIINA MÄKELÄ (@maniitsirk) on Instagram: “Huomenna on juhla päivä! Töitä on tehty kovasti ja edessä on taas yksi mahdollisuus …

maniitsirk – Instagram

KRISTIINA MÄKELÄ Instagramissa : “Tämä tarina mun on kerrottava. Toivon että tämä päivitys innostaa ihmisiä mukaan urheilijoiden tarinoihin ja levittää innostusta aiheella joka suuntaan. Sain yhteydenoton facebookissa Afrikan leirillä viime joulukuussa. Simo-Viljami Ojanen toimi yhteyshenkilönä ja kertoi että Emma Kärävä miehensä kanssa odottaa soittoani, ajatuksena tukea urheilu-uraani.He kertoivat että ovat seuranneet kovasti urheilua ja olivat innostuneita urheiluihmisiä. Heillä oli jännän selkeä suunnitelma minun urheilutarinani auttamisesta. Olin hämilläni ja kyyneliin asti liikuttunut. Oikeasti hekö haluavat, tuntemattomat ihmiset, auttaa ja tukea minua. En löydä oikeita sanoja, tässäkään hetkessä. On vain hyvä mieli ja hämmästynyt olo jos on omalla tekemisellä koskettanut näitä ihmisiä. Urheilussa parasta on sen syvyys kentällä ja katsomoissa. Meistä on tullut puhelin ja mail-tuttuja. Koitan ehtiä tutustumaan heihin, kun treeneiltäni pystyn.Uusi tukijaporukka on yksityishenkilöitä ja heidän kavereitaan ja yrityksiä ympäri Suomen, kuten Levi Spirit @levi_spirit Ylläs Holidays, North Engine Crossfit @northengine Electrofit @electrofit Otocur ja Sifter. Yksityishenkilöt pidän listana itselläni. Nämä ihmiset ovat kasanneet minulle 30.000 euroa matkalle Tokion olympialaisiin, Pariisin EM kisoihin ja kesän 2021 kisoihin! Ihan käsittämätöntä! 185cm levyisen sylini lämpimin halaus ja NÖYRÄ KIITOS. He saapuvat tukiporukalla Turun Kalevan kisoihin. Pyöryttävän päivästä tekee se että asianhoitajani Harri Halmen @hhalme2 kanssa saatiin tukiporukkaan kaksi uutta yhteistyökumppania: • DECENS-tiimin @decens on perustanut Jarno Lahnalahti ja • RENTA-tiimin @rentasuomi Nico Tiihonen. Pääsin mukaan molempiin! Wau. Kiiitos kaikille kolmelle!Pääyhteistyökumppanini @perustava sekä muut tukijani Juice Plus+ @finergyvoima Kenset, Odc, @autosalpa_oy Asics ja seurani Orimattilan Jymy kulkevat kanssani pitkäjänteisesti. Tämä on tärkeää, kiitos kun uskotte minuun. Lainaan tähän loppuun Oskari Mörön @morooskari sanoja: Kaikilla on mahdollisuus tulla mukaan urheiluun ja jeesata tuttua tai tutun tuttua ja mieluisaa lajia ja urheilijaa. Esim 500€ on kova tuki monelle 📸 @lightrayproduction”

1768 Likes, 51 Comments – KRISTIINA MÄKELÄ (@maniitsirk) on Instagram: “Tämä tarina mun on kerrottava. Toivon että tämä päivitys innostaa ihmisiä mukaan …

1,764 Likes, 51 Comments – KRISTIINA MÄKELÄ (@maniitsirk) on Instagram: “Tämä tarina mun on kerrottava. Toivon että tämä päivitys innostaa ihmisiä mukaan urheilijoiden tarinoihin ja levittää innostusta aiheella joka suuntaan. Sain yhteydenoton facebookissa Afrikan leirillä viime joulukuussa. Simo-Viljami Ojanen toimi yhteyshenkilönä ja kertoi että Emma Kärävä miehensä kanssa odottaa soittoani, ajatuksena tukea urheilu-uraani.He kertoivat että ovat seuranneet kovasti urheilua ja olivat innostuneita urheiluihmisiä. Heillä oli jännän selkeä suunnitelma minun urheilutarinani auttamisesta. Olin hämilläni ja kyyneliin asti liikuttunut. Oikeasti hekö haluavat, tuntemattomat ihmiset, auttaa ja tukea minua. En löydä oikeita sanoja, tässäkään hetkessä. On vain hyvä mieli ja hämmästynyt olo jos on omalla tekemisellä koskettanut näitä ihmisiä. Urheilussa parasta on sen syvyys kentällä ja katsomoissa. Meistä on tullut puhelin ja mail-tuttuja. Koitan ehtiä tutustumaan heihin, kun treeneiltäni pystyn.Uusi tukijaporukka on yksityishenkilöitä ja heidän kavereitaan ja yrityksiä ympäri Suomen, kuten Levi Spirit @levi_spirit Ylläs Holidays, North Engine Crossfit @northengine Electrofit @electrofit Otocur ja Sifter. Yksityishenkilöt pidän listana itselläni. Nämä ihmiset ovat kasanneet minulle 30.000 euroa matkalle Tokion olympialaisiin, Pariisin EM kisoihin ja kesän 2021 kisoihin! Ihan käsittämätöntä! 185cm levyisen sylini lämpimin halaus ja NÖYRÄ KIITOS. He saapuvat tukiporukalla Turun Kalevan kisoihin. Pyöryttävän päivästä tekee se että asianhoitajani Harri Halmen @hhalme2 kanssa saatiin tukiporukkaan kaksi uutta yhteistyökumppania: • DECENS-tiimin @decens on perustanut Jarno Lahnalahti ja • RENTA-tiimin @rentasuomi Nico Tiihonen. Pääsin mukaan molempiin! Wau. Kiiitos kaikille kolmelle!Pääyhteistyökumppanini @perustava sekä muut tukijani Juice Plus+ @finergyvoima Kenset, Odc, @autosalpa_oy Asics ja seurani Orimattilan Jymy kulkevat kanssani pitkäjänteisesti. Tämä on tärkeää, kiitos kun uskotte minuun. Lainaan tähän loppuun Oskari Mörön @morooskari sanoja: Kaikilla on mahdollisuus tulla mukaan urheiluun ja jeesata tuttua tai tutun tuttua ja mieluisaa lajia ja urheilijaa. Esim 500€ on kova tuki monelle 📸 @lightrayproduction”

Naisten kolmiloikan kannalta hallikausi on ollut … – Instagram

2541 Likes, 49 Comments – KRISTIINA MÄKELÄ (@maniitsirk) on Instagram: “Naisten kolmiloikan kannalta hallikausi on ollut Euroopassa hiljainen.

maniitsirk – Instagram

1238 Likes, 29 Comments – KRISTIINA MÄKELÄ (@maniitsirk) on Instagram: “Laskiaisherkkuihin lisää syvyyttä suomalaisista raaka-aineista!

maniitsirk – Instagram

3361 Likes, 53 Comments – KRISTIINA MÄKELÄ (@maniitsirk) on Instagram: “Suuri kunnia saada vastaanottaa kutsu Itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle!

KRISTIINA MÄKELÄ on Instagram: “Joskus pitää muuttaa …

KRISTIINA MÄKELÄ on Instagram: “Joskus pitää muuttaa suunnitelmia vallitsevan tilanteen mukaan. Niin tehtiin tämän viikon osalta. Alkuperäisessä suunnitelmassa mulla olisi pitänyt olla helppo viikko, “syysloma” marraskuun alussa, mutta koska polven kuntoutus on edennyt niin hyvin ja nopeasti päätettiin valmentajan @hopstepandjump kanssa että nyt olisi sopiva hetki pitää pieni tauko treeneistä. Tauko siksi, että nyt kun on nousujohteisesti lisätty leikatun jalan kuormitusta, varmistetaan riittävä palautuminen tekemällä vain pari helppoa harjoitusta koko viikon aikana. Kuntoutuksen “ylimenokausi” 👻📸 @ihanakuvaus#easyweek #almostlikeholidays #autumnphotoshoot”

1104 Likes, 16 Comments – KRISTIINA MÄKELÄ (@maniitsirk) on Instagram: “Joskus pitää muuttaa suunnitelmia vallitsevan tilanteen mukaan. Niin tehtiin tämän …

1,103 Likes, 16 Comments – KRISTIINA MÄKELÄ (@maniitsirk) on Instagram: “Joskus pitää muuttaa suunnitelmia vallitsevan tilanteen mukaan. Niin tehtiin tämän viikon osalta. Alkuperäisessä suunnitelmassa mulla olisi pitänyt olla helppo viikko, “syysloma” marraskuun alussa, mutta koska polven kuntoutus on edennyt niin hyvin ja nopeasti päätettiin valmentajan @hopstepandjump kanssa että nyt olisi sopiva hetki pitää pieni tauko treeneistä. Tauko siksi, että nyt kun on nousujohteisesti lisätty leikatun jalan kuormitusta, varmistetaan riittävä palautuminen tekemällä vain pari helppoa harjoitusta koko viikon aikana. Kuntoutuksen “ylimenokausi” 👻📸 @ihanakuvaus#easyweek #almostlikeholidays #autumnphotoshoot”

Keywords: kristiina mäkelä instagram