Jutta heikkinen instagram

JUTTA HEIKKINEN (@heikkinenjutta) • Instagram photos and …

24.3k Followers, 545 Following, 515 Posts – See Instagram photos and videos from JUTTA HEIKKINEN (@heikkinenjutta)

JUTTA HEIKKINEN on Instagram: “ #shotput #heptathlon …

JUTTA HEIKKINEN 🦋 Instagramissa : “💣✨#shotput #heptathlon #trackandfield”

334 Likes, 0 Comments – JUTTA HEIKKINEN (@heikkinenjutta) on Instagram: “ ✨ #shotput #heptathlon #trackandfield”

334 Likes, 0 Comments – JUTTA HEIKKINEN 🦋 (@heikkinenjutta) on Instagram: “💣✨#shotput #heptathlon #trackandfield”

JUTTA HEIKKINEN on Instagram: “Miten upee ilta Bomballa …

309 Likes, 2 Comments – JUTTA HEIKKINEN (@heikkinenjutta) on Instagram: …

JUTTA HEIKKINEN on Instagram

JUTTA HEIKKINEN 🦋 on Instagram: “Meiltä monesti kysytään, että onko meissä mitään eroja, vai ollaanko ihan samanlaisia.👯‍♀️ Tässä muutama fakta meistä:1. Hertta on mua vanhempi huimat 15 minsaa.🤪 2. Lapsena äiti antoi meille lempinimet Jutta just nyt ja Hertta hetki vielä, koska mä olin paljon voimakastahtoisempi ja tempperamenttisempi kuin Hertta. Siks vauvana monesti isä hoiti Hertan ja äippä mut.😂🙈3. Hertta on kätilö, mutta miusta taas ei koskaan olis siihen ammattiin, koska pyörryn yleensä aina kun multa otetaan esim. verikoetta, joten sekin toimenpide joudutaan tekemään mulle nykyään niin että oon pitkällään 💉😂😂4. Lapsena mä pukeuduin yleensä aina siniseen ja Hertta punaiseen, ihan kuin tässäkin kuvassa.💙❤️ Mulla on teille koodi JUTTAHE15, jolla saatte 15% alennuksen näistä ihanan pirtsakoista @icaniwill treenivaatteista. 🥰#icaniwill #yhteistyö #iciw #trackandfield #sport #athletes #happygirl #joensuu #twins #sisters”

889 Likes, 53 Comments – JUTTA HEIKKINEN (@heikkinenjutta) on Instagram: “Meiltä monesti kysytään, että onko meissä mitään eroja, vai ollaanko ihan …

889 Likes, 53 Comments – JUTTA HEIKKINEN 🦋 (@heikkinenjutta) on Instagram: “Meiltä monesti kysytään, että onko meissä mitään eroja, vai ollaanko ihan samanlaisia.👯‍♀️ Tässä muutama fakta meistä:1. Hertta on mua vanhempi huimat 15 minsaa.🤪 2. Lapsena äiti antoi meille lempinimet Jutta just nyt ja Hertta hetki vielä, koska mä olin paljon voimakastahtoisempi ja tempperamenttisempi kuin Hertta. Siks vauvana monesti isä hoiti Hertan ja äippä mut.😂🙈3. Hertta on kätilö, mutta miusta taas ei koskaan olis siihen ammattiin, koska pyörryn yleensä aina kun multa otetaan esim. verikoetta, joten sekin toimenpide joudutaan tekemään mulle nykyään niin että oon pitkällään 💉😂😂4. Lapsena mä pukeuduin yleensä aina siniseen ja Hertta punaiseen, ihan kuin tässäkin kuvassa.💙❤️ Mulla on teille koodi JUTTAHE15, jolla saatte 15% alennuksen näistä ihanan pirtsakoista @icaniwill treenivaatteista. 🥰#icaniwill #yhteistyö #iciw #trackandfield #sport #athletes #happygirl #joensuu #twins #sisters”

JUTTA HEIKKINEN on Instagram: “Oispa jo kesä ”

JUTTA HEIKKINEN 🦋 Instagramissa : “Oispa jo kesä🦋”

921 Likes, 17 Comments – JUTTA HEIKKINEN (@heikkinenjutta) on Instagram: “Oispa jo kesä ”

921 Likes, 17 Comments – JUTTA HEIKKINEN 🦋 (@heikkinenjutta) on Instagram: “Oispa jo kesä🦋”

JUTTA HEIKKINEN on Instagram: “Ai että miten rakastankaan …

JUTTA HEIKKINEN 🦋 Instagramissa : “Ai että miten rakastankaan syksyä ja ruskaa!🖤🍁🍄Syksy on mulle aina ikään kuin uuden alun aikaa, kun uusi treenikausi käynnistyy ja alkaa muutenkin perusarki rullaamaan. Ylimenokautta on nyt viikko takana, ja on ollu ihanaa kun on saanut olla tekemättä mitään. .Opehommia oon treenitauon aikana ehtinyt vähän tekemään, ja on kyllä tosi huippua kun on koulutus unelma-ammattiin jo valmiina.🙏 Ens viikko otetaan vielä iisisti ja sit alotellaan pikku hiljaa taas treenaamaan enemmän.🥳🙌 Ihanaa viikonloppua!🥰❤️.. #icaniwill #yhteistyö #smile #iciw #iciwfamily #weekend #autumn #finland #joensuu #activelifestyle #finland #trackandfield #athlete #sport #motivation #saturday #sport #summer #happiness #picoftheday #fitness #photography #collab”

812 Likes, 21 Comments – JUTTA HEIKKINEN (@heikkinenjutta) on Instagram: “Ai että miten rakastankaan syksyä ja ruskaa! Syksy on mulle aina ikään …

811 Likes, 21 Comments – JUTTA HEIKKINEN 🦋 (@heikkinenjutta) on Instagram: “Ai että miten rakastankaan syksyä ja ruskaa!🖤🍁🍄Syksy on mulle aina ikään kuin uuden alun aikaa, kun uusi treenikausi käynnistyy ja alkaa muutenkin perusarki rullaamaan. Ylimenokautta on nyt viikko takana, ja on ollu ihanaa kun on saanut olla tekemättä mitään. .Opehommia oon treenitauon aikana ehtinyt vähän tekemään, ja on kyllä tosi huippua kun on koulutus unelma-ammattiin jo valmiina.🙏 Ens viikko otetaan vielä iisisti ja sit alotellaan pikku hiljaa taas treenaamaan enemmän.🥳🙌 Ihanaa viikonloppua!🥰❤️.. #icaniwill #yhteistyö #smile #iciw #iciwfamily #weekend #autumn #finland #joensuu #activelifestyle #finland #trackandfield #athlete #sport #motivation #saturday #sport #summer #happiness #picoftheday #fitness #photography #collab”

JUTTA HEIKKINEN on Instagram: “Alkuviikko otettu vähän …

JUTTA HEIKKINEN 🦋 Instagramissa : “Alkuviikko otettu vähän kevyemmin ja huollettu kehoa, ja loppuviikosta on luvassa kovaa treeniä. Tän syksyn oon saanut elää mun ”unelma-elämää”, kun oon pystynyt keskittymään ekaa kertaa elämässä oikeesti täysillä pelkästään urheiluun. Nyt vasta tajuaa miten paljon kuormittuneempi on aiemmin ollut, kun on urheilun lisäksi myös opiskellut ja käynyt vielä siihen päälle töissä. Voimavarat on jokaisella kuitenkin rajalliset, joten kaikkea ei pysty suorittamaan kerralla optimaalisesti. Täällä eletään vaan kerran, niin miksipä ei tavoteltais omia unelmia rohkeasti ja mentäis täysillä niitä kohti!!👊💥 Tsemppiä loppuviikkoon, ja rohkeutta tehdä oikeita valintoja kohti parasta versiota just susta. 🔝🏔💛…#trackandfield #training #trustyourself #workout #sport #happygirl #photo #gym #yleisurheilu #heptathlon #heptathlete #happiness #mypassion #stepbystep #roadto2020”

587 Likes, 13 Comments – JUTTA HEIKKINEN (@heikkinenjutta) on Instagram: “Alkuviikko otettu vähän kevyemmin ja huollettu kehoa, ja loppuviikosta on …

586 Likes, 13 Comments – JUTTA HEIKKINEN 🦋 (@heikkinenjutta) on Instagram: “Alkuviikko otettu vähän kevyemmin ja huollettu kehoa, ja loppuviikosta on luvassa kovaa treeniä. Tän syksyn oon saanut elää mun ”unelma-elämää”, kun oon pystynyt keskittymään ekaa kertaa elämässä oikeesti täysillä pelkästään urheiluun. Nyt vasta tajuaa miten paljon kuormittuneempi on aiemmin ollut, kun on urheilun lisäksi myös opiskellut ja käynyt vielä siihen päälle töissä. Voimavarat on jokaisella kuitenkin rajalliset, joten kaikkea ei pysty suorittamaan kerralla optimaalisesti. Täällä eletään vaan kerran, niin miksipä ei tavoteltais omia unelmia rohkeasti ja mentäis täysillä niitä kohti!!👊💥 Tsemppiä loppuviikkoon, ja rohkeutta tehdä oikeita valintoja kohti parasta versiota just susta. 🔝🏔💛…#trackandfield #training #trustyourself #workout #sport #happygirl #photo #gym #yleisurheilu #heptathlon #heptathlete #happiness #mypassion #stepbystep #roadto2020”

Tää on ollut hyvä viikko. Treenit kulkee ja olo on taas viime …

JUTTA HEIKKINEN 🦋 Instagramissa : “Tää on ollut hyvä viikko.Treenit kulkee ja olo on taas viime viikon väsymyksen jälkeen pirteä. Oon myös päässyt opehommiin pitkästä aikaa, ja tykkään kyllä todella paljon työstäni.❤️ Ja mikä parasta, enää alle kaks viikkoa jouluun!😍🎄En malta odottaa että pääsee syömään ihania jouluruokia ja olemaan läheisten kanssa. Mitä te odotatte joulussa eniten, kinkkua vai jotain muuta?🤪🍖🎁🍫”

513 Likes, 19 Comments – JUTTA HEIKKINEN (@heikkinenjutta) on Instagram: “Tää on ollut hyvä viikko. Treenit kulkee ja olo on taas viime viikon väsymyksen …

513 Likes, 19 Comments – JUTTA HEIKKINEN 🦋 (@heikkinenjutta) on Instagram: “Tää on ollut hyvä viikko.Treenit kulkee ja olo on taas viime viikon väsymyksen jälkeen pirteä. Oon myös päässyt opehommiin pitkästä aikaa, ja tykkään kyllä todella paljon työstäni.❤️ Ja mikä parasta, enää alle kaks viikkoa jouluun!😍🎄En malta odottaa että pääsee syömään ihania jouluruokia ja olemaan läheisten kanssa. Mitä te odotatte joulussa eniten, kinkkua vai jotain muuta?🤪🍖🎁🍫”

JUTTA HEIKKINEN on Instagram: “Yhteistyö PrimaTimber Oy …

3593 Likes, 33 Comments – JUTTA HEIKKINEN (@heikkinenjutta) on Instagram: “Yhteistyö PrimaTimber Oy:n kanssa Mä nautin tosi paljon luonnosta ja siellä …

DOUPLE TROUBLE ‍♀️ ‍♀️ Oon tässä – Instagram

JUTTA HEIKKINEN 🦋 on Instagram: “DOUPLE TROUBLE 👱🏼‍♀️👱🏼‍♀️🆘Oon tässä syksyn mittaan pohdiskellut, että olen kyllä aika onnekas tästä toisesta puoliskostani @herttaheii . 🤍 Treeneissä on aina paras mahdollinen sparri, ja meillä on jotenkin jännä yhteys, että pelkästä katseesta jo osataan lukea toistemme ajatukset. Yhdessä me porskutellaan etiäpäin ja ollaan toistemme tukena vaikeinakin hetkinä, vaikka välillä otetaankin aina yhteen.🙈 Kaksosuuden voima on kyllä aika mieletön!!🤩❤️🔝 #thankful #twins”

1110 Likes, 29 Comments – JUTTA HEIKKINEN (@heikkinenjutta) on Instagram: “DOUPLE TROUBLE ‍♀️ ‍♀️ Oon tässä syksyn mittaan pohdiskellut, …

1,110 Likes, 29 Comments – JUTTA HEIKKINEN 🦋 (@heikkinenjutta) on Instagram: “DOUPLE TROUBLE 👱🏼‍♀️👱🏼‍♀️🆘Oon tässä syksyn mittaan pohdiskellut, että olen kyllä aika onnekas tästä toisesta puoliskostani @herttaheii . 🤍 Treeneissä on aina paras mahdollinen sparri, ja meillä on jotenkin jännä yhteys, että pelkästä katseesta jo osataan lukea toistemme ajatukset. Yhdessä me porskutellaan etiäpäin ja ollaan toistemme tukena vaikeinakin hetkinä, vaikka välillä otetaankin aina yhteen.🙈 Kaksosuuden voima on kyllä aika mieletön!!🤩❤️🔝 #thankful #twins”

Keywords: jutta heikkinen instagram