Jonna joutsen instagram

Jonna Joutsen (@jonnajoutsen) • Instagram photos and videos

3847 Followers, 768 Following, 381 Posts – See Instagram photos and videos from Jonna Joutsen (@jonnajoutsen)

Jonna Joutsen on Instagram: “Tässä minä 14-vuotiaana. Mä …

Jonna Joutsen Instagramissa : “Tässä minä 14-vuotiaana. Mä oon ihminen, joka on oikeastaan aina näyttänyt ”väärältä”. Mä olin itse ylipainoinen, koulukiusattu lapsi ja teini, joka sittemmin laihdutti ja muuttui myöhemmin muutenkin aika paljon. Läskittelyt yms kaikki mahdollinen on siis kyllä kuultu. 🤦🏻‍♀️ Aikamoisen muodonmuutoksen vuosien varrella läpikäyneenä huomaan, että myös toisen ääripään ulkonäkö – ja varsinkin tyyli – voi vaikuttaa myös negatiivisesti. Siitä ei vain puhuta. Kun tykkää näyttää perinteisellä tavalla nätiltä, uskottavuuden eteen joutuu tekemään älyttömästi töitä, kokemuksia vähätellään helposti, eikä monikaan pääse näyttämään kunnolla kynsiään. (Mä olen puhunut aiheesta nyt todella monen fiksun naisen kanssa, jotka tykkäävät myös sekä huulipunista että urallaan menestymisestä.) Välillä olisikin helppoa tulla työpaikalle tukka likaisena pieruverkkareissa heittämään löysiä argumentteja kaikesta ”pinnallisesta”. Silloin olisi aika monen mielestä uskottavampi.Musta on surullista, että nykymaailmassa ulkonäkö aiheuttaa ihmisten mielissä niin paljon turhaa ja mielestäni liian suurta ahdistusta. Mutta ei kyllä mikään ihme. Me suhteutetaan liikaa sanomaa puhujan mukaan. Uskottavalta näyttävän (ja oikean ikäisen) tyypin jutut menevät helpommin läpi, mutta mitä jos vaikkapa unelmasäleikkö-tyyliä edustava nainen puhuu fiksuja? Toki sitä saa itsensä kiinni ajattelemasta ”Mitä tuokin mistään mitään tietää”- tyylisiä juttuja jostain äärimmäisen kauniista ja kadehdittavasta ihmisestä, mutta kun fakta on se, että me ei ikinä voida tietää ulkoapäin, mitä jonkun päässä liikkuu tai mikä kokemushistoria hänellä on ollut. Pelimaailmassa syntyvät ihmissuhteet on siitä kiehtova ilmiö, että siellä puhujan ulkonäöllä ei ole väliä. On vaan ajatukset. Niin se pitäisi olla ihan elävässä elämässäkin aika monessa paikassa.”

376 Likes, 33 Comments – Jonna Joutsen (@jonnajoutsen) on Instagram: “Tässä minä 14-vuotiaana. Mä oon ihminen, joka on oikeastaan aina näyttänyt ”väärältä”.

376 Likes, 33 Comments – Jonna Joutsen (@jonnajoutsen) on Instagram: “Tässä minä 14-vuotiaana. Mä oon ihminen, joka on oikeastaan aina näyttänyt ”väärältä”. Mä olin itse ylipainoinen, koulukiusattu lapsi ja teini, joka sittemmin laihdutti ja muuttui myöhemmin muutenkin aika paljon. Läskittelyt yms kaikki mahdollinen on siis kyllä kuultu. 🤦🏻‍♀️ Aikamoisen muodonmuutoksen vuosien varrella läpikäyneenä huomaan, että myös toisen ääripään ulkonäkö – ja varsinkin tyyli – voi vaikuttaa myös negatiivisesti. Siitä ei vain puhuta. Kun tykkää näyttää perinteisellä tavalla nätiltä, uskottavuuden eteen joutuu tekemään älyttömästi töitä, kokemuksia vähätellään helposti, eikä monikaan pääse näyttämään kunnolla kynsiään. (Mä olen puhunut aiheesta nyt todella monen fiksun naisen kanssa, jotka tykkäävät myös sekä huulipunista että urallaan menestymisestä.) Välillä olisikin helppoa tulla työpaikalle tukka likaisena pieruverkkareissa heittämään löysiä argumentteja kaikesta ”pinnallisesta”. Silloin olisi aika monen mielestä uskottavampi.Musta on surullista, että nykymaailmassa ulkonäkö aiheuttaa ihmisten mielissä niin paljon turhaa ja mielestäni liian suurta ahdistusta. Mutta ei kyllä mikään ihme. Me suhteutetaan liikaa sanomaa puhujan mukaan. Uskottavalta näyttävän (ja oikean ikäisen) tyypin jutut menevät helpommin läpi, mutta mitä jos vaikkapa unelmasäleikkö-tyyliä edustava nainen puhuu fiksuja? Toki sitä saa itsensä kiinni ajattelemasta ”Mitä tuokin mistään mitään tietää”- tyylisiä juttuja jostain äärimmäisen kauniista ja kadehdittavasta ihmisestä, mutta kun fakta on se, että me ei ikinä voida tietää ulkoapäin, mitä jonkun päässä liikkuu tai mikä kokemushistoria hänellä on ollut. Pelimaailmassa syntyvät ihmissuhteet on siitä kiehtova ilmiö, että siellä puhujan ulkonäöllä ei ole väliä. On vaan ajatukset. Niin se pitäisi olla ihan elävässä elämässäkin aika monessa paikassa.”

Jonna Joutsen on Instagram: “Viidakkobileet …

Jonna Joutsen Instagramissa : “Viidakkobileet! 🍍🍌🙈🐯@annabellakiviniemi 📷: @lulaloua”

314 Likes, 3 Comments – Jonna Joutsen (@jonnajoutsen) on Instagram: “Viidakkobileet! @annabellakiviniemi : @lulaloua”

314 Likes, 3 Comments – Jonna Joutsen (@jonnajoutsen) on Instagram: “Viidakkobileet! 🍍🍌🙈🐯@annabellakiviniemi 📷: @lulaloua”

Jonna Joutsen on Instagram: “Nyt tuli otettua Mössöstä niin …

188 Likes, 8 Comments – Jonna Joutsen (@jonnajoutsen) on Instagram: “Nyt tuli otettua Mössöstä niin ihana räpsy, että ihan pakko pistää muidenkin …

Jonna Joutsen on Instagram: “Elokuu! Huh miten nopeasti …

Jonna Joutsen on Instagram: “Elokuu! Huh miten nopeasti kesä meni. Onneksi itsellä on aika kiva ja lämmin syksy tiedossa… 😙👌☀️ #staytuned”

176 Likes, 5 Comments – Jonna Joutsen (@jonnajoutsen) on Instagram: “Elokuu! Huh miten nopeasti kesä meni. Onneksi itsellä on aika kiva ja lämmin syksy …

176 Likes, 5 Comments – Jonna Joutsen (@jonnajoutsen) on Instagram: “Elokuu! Huh miten nopeasti kesä meni. Onneksi itsellä on aika kiva ja lämmin syksy tiedossa… 😙👌☀️ #staytuned”

Jonna Joutsen on Instagram

Jonna Joutsen Instagramissa : “This was one of the most exciting, empowering and amazing photoshoots of my life! ✨😱💛 Thank you so much @santorinidress for the great experience!”

303 Likes, 22 Comments – Jonna Joutsen (@jonnajoutsen) on Instagram: “This was one of the most exciting, empowering and amazing photoshoots of my life!

303 Likes, 22 Comments – Jonna Joutsen (@jonnajoutsen) on Instagram: “This was one of the most exciting, empowering and amazing photoshoots of my life! ✨😱💛 Thank you so much @santorinidress for the great experience!”

Jonna Joutsen on Instagram: “Strive for progress not …

267 Likes, 16 Comments – Jonna Joutsen (@jonnajoutsen) on Instagram: “Strive for progress not perfection En tiedä, olenko ainoa, jolla motivaatio vähän …

Jonna Joutsen on Instagram: “☁️☁️☁️”

Jonna Joutsen on Instagram: “☁️☁️☁️”

335 Likes, 10 Comments – Jonna Joutsen (@jonnajoutsen) on Instagram: “☁️☁️☁️”

335 Likes, 10 Comments – Jonna Joutsen (@jonnajoutsen) on Instagram: “☁️☁️☁️”

Jonna Joutsen on Instagram: “1 or 2?”

Jonna Joutsen Instagramissa : “1 or 2?”

234 Likes, 22 Comments – Jonna Joutsen (@jonnajoutsen) on Instagram: “1 or 2?”

234 Likes, 22 Comments – Jonna Joutsen (@jonnajoutsen) on Instagram: “1 or 2?”

Keywords: jonna joutsen instagram