Joni mäki instagram

Joni Mäki (@jmaki_) • Instagram photos and videos

22.9k Followers, 586 Following, 164 Posts – See Instagram photos and videos from Joni Mäki (@jmaki_)

Joni Mäki on Instagram: “Huomenna olisi ollut alkutalven …

4250 Likes, 93 Comments – Joni Mäki (@jmaki_) on Instagram: “Huomenna olisi ollut alkutalven tärkein kisa edessä, mutta aina kaikki ei mene suunnitelmien…”

Joni Mäki on Instagram: “Huikeeta aloittaa leirikausi tällaisissa …

113 Likes, 0 Comments – Joni Mäki (@jmaki_) on Instagram: “Huikeeta aloittaa …

Joni Mäki on Instagram: “Tänään oli hiihtojuhlan tuntua SM …

Joni Mäki Instagramissa : “Tänään oli hiihtojuhlan tuntua SM-kisoissa. Väkeä oli mukavasti lähteny ladun varteen kannustamaan kisailijoita 👏 Eilisen tapaan tänään hyvää kulkua vaikkakin keli ei aivan suosinut omia vahvuuksia niin silti kisasta irtosi neljäs tila. @therealkorpela ei jättänyt kylmäksi taaskaan parisprintti avaajana vaan toi kärkipäässä viimeiseen vaihtoon, jonka jälkeen epäonni astui kuvaan. Harmiton ja tahaton kolarointi Iivon kanssa vei parhaat aseet itseltäni loppuratkaisuja ajatellen. Mutta hoppee ei ollu häppee tässä joukossa 🥈 📷: @fiiliksiajahetkia”

601 Likes, 0 Comments – Joni Mäki (@jmaki_) on Instagram: “Tänään oli hiihtojuhlan tuntua SM-kisoissa. Väkeä oli mukavasti lähteny ladun varteen …

602 Likes, 3 Comments – Joni Mäki (@jmaki_) on Instagram: “Tänään oli hiihtojuhlan tuntua SM-kisoissa. Väkeä oli mukavasti lähteny ladun varteen kannustamaan kisailijoita 👏 Eilisen tapaan tänään hyvää kulkua vaikkakin keli ei aivan suosinut omia vahvuuksia niin silti kisasta irtosi neljäs tila. @therealkorpela ei jättänyt kylmäksi taaskaan parisprintti avaajana vaan toi kärkipäässä viimeiseen vaihtoon, jonka jälkeen epäonni astui kuvaan. Harmiton ja tahaton kolarointi Iivon kanssa vei parhaat aseet itseltäni loppuratkaisuja ajatellen. Mutta hoppee ei ollu häppee tässä joukossa 🥈 📷: @fiiliksiajahetkia”

Joni Mäki on Instagram: “Aikaa on vierähtänyt viime kisoista jo …

Joni Mäki Instagramissa : “Aikaa on vierähtänyt viime kisoista jo hyvä tovi ja tuleva harjoitus kausi kolkuttelee jo kohta ovella.Kulunut kisakausi loppui omalta osalta jo Vöyrin SM-hiihtoihin, jonka jälkeen tuli sairasteltua enemmän tai vähemmän. Tämän vuoden puoleinen osa oli muutenkin todella hankala terveys/vireys ongelmien kanssa. Onneksi kauteen mahtui myös pari todella hyvää onnistumista, jotka antoivat osviittaa siitä että kehitystä on tapahtunut kauden aikana. Hyvää pääsiäistä kaikille! Yritetään pysyä terveinä ja nauttia ulkoliikunnasta.Suuri kiitos kaudella 2019-2020 mukana olleille sponsoreille ja tukijoille, jotka mahdollistavat huippu-urheilijana kehittymisen….@pohtiskiteam@konesilta@sahkowaasa@opvaasavasa @fischermaastohiihto@exelpoles@lillsport@rinta_jouppi @nordicteamwear.sport @dahlie.sportswear @vuokattisport#HalmesmäkiOy#PSE putkisaneeraus Eerola#VppOy #Iceguard📷: 1&2 @primozphsi”

819 Likes, 0 Comments – Joni Mäki (@jmaki_) on Instagram: “Aikaa on vierähtänyt viime kisoista jo hyvä tovi ja tuleva harjoitus kausi kolkuttelee jo kohta…”

820 Likes, 5 Comments – Joni Mäki (@jmaki_) on Instagram: “Aikaa on vierähtänyt viime kisoista jo hyvä tovi ja tuleva harjoitus kausi kolkuttelee jo kohta ovella.Kulunut kisakausi loppui omalta osalta jo Vöyrin SM-hiihtoihin, jonka jälkeen tuli sairasteltua enemmän tai vähemmän. Tämän vuoden puoleinen osa oli muutenkin todella hankala terveys/vireys ongelmien kanssa. Onneksi kauteen mahtui myös pari todella hyvää onnistumista, jotka antoivat osviittaa siitä että kehitystä on tapahtunut kauden aikana. Hyvää pääsiäistä kaikille! Yritetään pysyä terveinä ja nauttia ulkoliikunnasta.Suuri kiitos kaudella 2019-2020 mukana olleille sponsoreille ja tukijoille, jotka mahdollistavat huippu-urheilijana kehittymisen….@pohtiskiteam@konesilta@sahkowaasa@opvaasavasa @fischermaastohiihto@exelpoles@lillsport@rinta_jouppi @nordicteamwear.sport @dahlie.sportswear @vuokattisport#HalmesmäkiOy#PSE putkisaneeraus Eerola#VppOy #Iceguard📷: 1&2 @primozphsi”

Joni Mäki on Instagram: “Maailman cup kisat tältä vuodelta …

7284 Likes, 39 Comments – Joni Mäki (@jmaki_) on Instagram: “Maailman cup kisat tältä vuodelta paketissa. Kausi eteni vaihtelevasti, mutta parhaat …

Joni Mäki on Instagram: “Tätä päivää en tuu ikinä unohtamaan …

35.5k Likes, 1035 Comments – Joni Mäki (@jmaki_) on Instagram: “Tätä päivää en tuu ikinä unohtamaan! Kiitos itse perinteisen hiihdon kuninkaalle …

Joni Mäki on Instagram: “Alkuvauhdit kisakaudelle haettu …

Joni Mäki on Instagram: “Alkuvauhdit kisakaudelle haettu 🔜 @rukanordic. 📷: @fiiliksiajahetkia”

587 Likes, 0 Comments – Joni Mäki (@jmaki_) on Instagram: “Alkuvauhdit kisakaudelle haettu @rukanordic. : @fiiliksiajahetkia”

587 Likes, 9 Comments – Joni Mäki (@jmaki_) on Instagram: “Alkuvauhdit kisakaudelle haettu 🔜 @rukanordic. 📷: @fiiliksiajahetkia”

Joni Mäki on Instagram: “Alkaa olemaan takki aika tyhjä tälle …

3969 Likes, 36 Comments – Joni Mäki (@jmaki_) on Instagram: “Alkaa olemaan takki aika tyhjä tälle talvelle. Kroppa ei oo pelittänyt viime aikoina aivan…”

Joni Mäki on Instagram: “Saatiin vielä kuluvan kauden …

4476 Likes, 38 Comments – Joni Mäki (@jmaki_) on Instagram: “Saatiin vielä kuluvan kauden mukainen suoritus vikassa kisassakin vaikka mieli on ollut hetken…

Keywords: joni mäki instagram