Eve kulmala instagram

Eve Kulmala (@evekulmala) • Instagram photos and videos

23.9k Followers, 903 Following, 160 Posts – See Instagram photos and videos from Eve Kulmala (@evekulmala)

Eve Kulmala (@evekulmala) • Ảnh và video trên Instagram

24,1 nghìn người theo dõi, 905 đang theo dõi, 160 bài viết – Xem ảnh và …

23,9 nghìn người theo dõi, 903 đang theo dõi, 160 bài viết – Xem ảnh và video trên Instagram từ Eve Kulmala (@evekulmala)

Eve Kulmala (@evekulmala) • Instagram छायाचित्रे आणि व्हिडिओ

SKETSIVIDEOITA! she/they. Mukana myös: @ylekioskilife

23.9k अनुसरणकर्ते, 903 अनुसरण करत आहेत, 160 पोस्ट – Eve Kulmala(@evekulmala) वरून Instagram छायाचित्रे आणि व्हिडिओ पहा

Eve Kulmala on Instagram: “”Ettekö te hoitajat ymmärrä, että ei …

10.7k Likes, 151 Comments – Eve Kulmala (@evekulmala) on Instagram: “”Ettekö te hoitajat ymmärrä, että ei voida maksaa teille lisää, koska te ette tuota …

Miksen saa väkisin tehdä taidetta vähemmistöjen näkökulmasta

evekulmala • Original audio.

Eve Kulmala on Instagram: “Tänä vuonna valmistui kaksi …

Eve Kulmala on Instagram: “Tänä vuonna valmistui kaksi asiaa. Länsimetro ja minä.Kuva: @sofieetla”

535 Likes, 17 Comments – Eve Kulmala (@evekulmala) on Instagram: “Tänä vuonna valmistui kaksi asiaa. Länsimetro ja minä. Kuva: @sofieetla”

535 Likes, 17 Comments – Eve Kulmala (@evekulmala) on Instagram: “Tänä vuonna valmistui kaksi asiaa. Länsimetro ja minä.Kuva: @sofieetla”

VITSAILU ON VALTAA ⁠ ⁠ “Vitsit on henkilökohtanen juttu, ei …

Eve Kulmala on Instagram: “VITSAILU ON VALTAA 🌸⁠⁠”Vitsit on henkilökohtanen juttu, ei mielipideasioista voi kiistellä.” ⁠⁠Vitsit ei ole henkilökohtanen juttu, jos seisot lavalla mikki kädessä ja oot ainut joka puhuu. ⁠⁠Vitsit eivät myöskään ole henkilökohtanen juttu, jos somessa jaat jotain julkisesti. Tai edes pienelle porukalle yksityisesti. ⁠⁠Vitsit ei edes silloinkaan ole henkilökohtanen juttu, jos sukujuhlissa saat koko porukan nauramaan kulahtaneella stereotypiavitsillä tai pahimmillaan hirveän rasistisella “sutkautuksella”. ⁠⁠Näissä kaikissa tilanteissa vitsailija yrittää ottaa ajatuksilleen tilaa ja usein saa sen otettua. Joskus jopa tyrkätään mikki käteen ja sanotaan silmät kiiluen, että “Kerro lisää!”. Joskus sitten taas koko porukka hymisee yhteisen hyväksymisen merkiksi. “Noinhan se juuri on, näinhän se kyllä menee, hehheh” ⁠⁠Vitsailu on siis vallankäyttöä. Ja meistä jokainen päättää, käyttääkö sitä valtaa samojen teemojen toisteluun vai uusien rakenteiden kehittämiseen.⁠⁠Ja tiiättekö, mikä vallassa on parasta? Kun sitä uskaltaa ottaa, voi tehdä vaikka vallankumouksen. ⁠⁠#komediainfluensseri #influensseri #standupsuomi #vitsivallankumous #setävapaa #saakomitäänenääsanoa #feministcomedy #naiskomiikkaa #punchup #tyttöasiatyttö⁠⁠Kuva: Aija Salo⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠”

278 Likes, 8 Comments – Eve Kulmala (@evekulmala) on Instagram: “VITSAILU ON VALTAA ⁠ ⁠ “Vitsit on henkilökohtanen juttu, ei mielipideasioista voi …

278 Likes, 8 Comments – Eve Kulmala (@evekulmala) on Instagram: “VITSAILU ON VALTAA 🌸⁠⁠”Vitsit on henkilökohtanen juttu, ei mielipideasioista voi kiistellä.” ⁠⁠Vitsit ei ole henkilökohtanen juttu, jos seisot lavalla mikki kädessä ja oot ainut joka puhuu. ⁠⁠Vitsit eivät myöskään ole henkilökohtanen juttu, jos somessa jaat jotain julkisesti. Tai edes pienelle porukalle yksityisesti. ⁠⁠Vitsit ei edes silloinkaan ole henkilökohtanen juttu, jos sukujuhlissa saat koko porukan nauramaan kulahtaneella stereotypiavitsillä tai pahimmillaan hirveän rasistisella “sutkautuksella”. ⁠⁠Näissä kaikissa tilanteissa vitsailija yrittää ottaa ajatuksilleen tilaa ja usein saa sen otettua. Joskus jopa tyrkätään mikki käteen ja sanotaan silmät kiiluen, että “Kerro lisää!”. Joskus sitten taas koko porukka hymisee yhteisen hyväksymisen merkiksi. “Noinhan se juuri on, näinhän se kyllä menee, hehheh” ⁠⁠Vitsailu on siis vallankäyttöä. Ja meistä jokainen päättää, käyttääkö sitä valtaa samojen teemojen toisteluun vai uusien rakenteiden kehittämiseen.⁠⁠Ja tiiättekö, mikä vallassa on parasta? Kun sitä uskaltaa ottaa, voi tehdä vaikka vallankumouksen. ⁠⁠#komediainfluensseri #influensseri #standupsuomi #vitsivallankumous #setävapaa #saakomitäänenääsanoa #feministcomedy #naiskomiikkaa #punchup #tyttöasiatyttö⁠⁠Kuva: Aija Salo⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠”

Eve Kulmala (@evekulmala) • Instagram फोटोहरू र भिडियोहरू

SKETSIVIDEOITA! she/they. Mukana myös: @ylekioskilife. Eve Kulmala Show: @areena …

23.9k पछ्याउने व्यक्तिहरू, 903 पछ्याएका व्यक्तिहरू, 160 पोस्टहरू – Eve Kulmala (@evekulmala) का Instagram फोटो तथा भिडियोहरू हेर्नुहोस्

Enemmän sääntö kuin poikkeus #sketsi – Instagram

Follow. 4,769 likes · evekulmala. Verified. Joku antakaa tälle miehelle MITALI ja paljon Tinder-matcheja!!! … more. View all 58 comments.

Eve Kulmala on Instagram: “”Hei mitenkäs me tänään …

evekulmala • Original audio. … evekulmala. Verified. “Hei mitenkäs me tänään syyllistettäis urhia meidän somekampanjoilla? ” … more.

Keywords: eve kulmala instagram