Elina sofia instagram

Elina Sofia (@elinasofiaofficial) • Instagram photos and videos

30.2k Followers, 41 Following, 610 Posts – See Instagram photos and videos from Elina Sofia (@elinasofiaofficial)

Elina Sofia (@elinasofiaofficial) • Instagram photos and videos

30.2k Followers, 41 Following, 610 Posts – See Instagram photos and videos …

Elina Sofia on Instagram: “Pikku-Elina meidän isän kanssa …

Elina Sofia Instagramissa : “Pikku-Elina meidän isän kanssa VUOSIA sitten kun meidän elämä oli ihan erilaista kuin nyt! ❤ Te joilla on meidän kirja oottekin jo lukenu meidän isästä. 😍 Nyt kun saatiin 100k YouTubessa, meidän isää tulee pian äänellä videolle (ja meidän äiti videolle) ja siksi äänellä kun ei asu Suomessa. 😭 Aina asiat ei mee suunnitelmien mukaan, mutta silti on tärkeää uskoa itseensä ja omiin unelmiin. ⭐ Ja unelmia voi aina muuttaa ja keksiä uusia lisää! ❤ Kerro kommenteissa joku sun ihana lapsuusmuisto niin saadaan kaikki toisiltamme hyvää mieltä kun luetaan toistemme kommentteja. ❤😍😘 #elinasofia #daddy #isa #memories #muistoja”

3813 Likes, 143 Comments – Elina Sofia (@elinasofiaofficial) on Instagram: “Pikku-Elina meidän isän kanssa VUOSIA sitten kun meidän elämä oli ihan erilaista …

3,813 Likes, 143 Comments – Elina Sofia (@elinasofiaofficial) on Instagram: “Pikku-Elina meidän isän kanssa VUOSIA sitten kun meidän elämä oli ihan erilaista kuin nyt! ❤ Te joilla on meidän kirja oottekin jo lukenu meidän isästä. 😍 Nyt kun saatiin 100k YouTubessa, meidän isää tulee pian äänellä videolle (ja meidän äiti videolle) ja siksi äänellä kun ei asu Suomessa. 😭 Aina asiat ei mee suunnitelmien mukaan, mutta silti on tärkeää uskoa itseensä ja omiin unelmiin. ⭐ Ja unelmia voi aina muuttaa ja keksiä uusia lisää! ❤ Kerro kommenteissa joku sun ihana lapsuusmuisto niin saadaan kaikki toisiltamme hyvää mieltä kun luetaan toistemme kommentteja. ❤😍😘 #elinasofia #daddy #isa #memories #muistoja”

Elina Sofia on Instagram: “Moi ihanat! Vietettiin juhannus …

Elina Sofia Instagramissa : “Moi ihanat! ❤ Vietettiin juhannus ystävillä ja syötiin, uitiin, veneiltiin ja ratsastettiin. 🥗🌊🛥 🦄 Kuvattiin myös Tik Tok hevosten selässä tanssien! 🐴🐎 🎶🎵🎼 Kommentoi jotain mitä sä teit juhannuksena. 😍😘 #elinasofia #juhannus #midsummer”

3543 Likes, 115 Comments – Elina Sofia (@elinasofiaofficial) on Instagram: “Moi ihanat! ❤ Vietettiin juhannus ystävillä ja syötiin, uitiin, veneiltiin ja …

3,542 Likes, 115 Comments – Elina Sofia (@elinasofiaofficial) on Instagram: “Moi ihanat! ❤ Vietettiin juhannus ystävillä ja syötiin, uitiin, veneiltiin ja ratsastettiin. 🥗🌊🛥 🦄 Kuvattiin myös Tik Tok hevosten selässä tanssien! 🐴🐎 🎶🎵🎼 Kommentoi jotain mitä sä teit juhannuksena. 😍😘 #elinasofia #juhannus #midsummer”

Elina Sofia (@elinasofiaofficial) • Instagram చిత్రాలు మరియు …

30.2వే అనుచరులు, 41 అనుసరిస్తున్నారు, …

Elina Sofia on Instagram: “Hei kaikki Elinan ja Sofian ihanat …

Elina Sofia Instagramissa : “Hei kaikki Elinan ja Sofian ihanat seuraajat! ❤ Täällä kirjoittaa Elinan ja Sofian äiti @queenauratar 😊 Minulla on ollut aika rankka viikko ja lisäksi sain tiedon ettemme enää pääsisi tälle tilille, jonka eteen olemme tehneet töitä pari vuotta. Onneksi selvisi, että kun biossa lukee että ylläpidän tiliä, kuten ylläpidänkin, tili saa jatkua. 😊 Olisi ollut aika kurjaa joutua aloittamaan alusta, kuten olemme monien muiden ihmisten tavoin joutuneet tekemään monessa muussa asiassa. No, olisimme selvinneet siitäkin, mutta onneksi ihmeellisiä asioita tapahtuu välillä ja saimme pitää tämän tilin parin ihanan avuliaan ihmisen ansiosta. ❤ Laitamme kyllä hyvän kiertämään. ❤ Aurinkoista viikonloppua ja kiitos kaikille tsempistä. 😊❤ Kiitollisin terveisin Elinan ja Sofian äiti Aura”

5794 Likes, 288 Comments – Elina Sofia (@elinasofiaofficial) on Instagram: “Hei kaikki Elinan ja Sofian ihanat seuraajat! ❤ Täällä kirjoittaa Elinan ja …

5,794 Likes, 288 Comments – Elina Sofia (@elinasofiaofficial) on Instagram: “Hei kaikki Elinan ja Sofian ihanat seuraajat! ❤ Täällä kirjoittaa Elinan ja Sofian äiti @queenauratar 😊 Minulla on ollut aika rankka viikko ja lisäksi sain tiedon ettemme enää pääsisi tälle tilille, jonka eteen olemme tehneet töitä pari vuotta. Onneksi selvisi, että kun biossa lukee että ylläpidän tiliä, kuten ylläpidänkin, tili saa jatkua. 😊 Olisi ollut aika kurjaa joutua aloittamaan alusta, kuten olemme monien muiden ihmisten tavoin joutuneet tekemään monessa muussa asiassa. No, olisimme selvinneet siitäkin, mutta onneksi ihmeellisiä asioita tapahtuu välillä ja saimme pitää tämän tilin parin ihanan avuliaan ihmisen ansiosta. ❤ Laitamme kyllä hyvän kiertämään. ❤ Aurinkoista viikonloppua ja kiitos kaikille tsempistä. 😊❤ Kiitollisin terveisin Elinan ja Sofian äiti Aura”

Elina Sofia on Instagram: “Ihana @jennifererica meidän …

Elina Sofia Instagramissa : “Ihana @jennifererica meidän haastattelussa. 😍🥰 We ❤ Jennifer. Besides being amazing on TikTok, she is so sweet and nice. 😘 Watch our interview on our YouTube channel Elina Sofia. 💖⭐ #elinasofia #jennifererica #youtube #youtubevideos #interview #haastattelu #tiktok”

4122 Likes, 42 Comments – Elina Sofia (@elinasofiaofficial) on Instagram: “Ihana @jennifererica meidän haastattelussa. We ❤ Jennifer.

4,121 Likes, 42 Comments – Elina Sofia (@elinasofiaofficial) on Instagram: “Ihana @jennifererica meidän haastattelussa. 😍🥰 We ❤ Jennifer. Besides being amazing on TikTok, she is so sweet and nice. 😘 Watch our interview on our YouTube channel Elina Sofia. 💖⭐ #elinasofia #jennifererica #youtube #youtubevideos #interview #haastattelu #tiktok”

Elina Sofia (@elinasofiaofficial) • Фотографије и … – Instagram

30,2 хиљ. пратиоца, 41 праћења, 610 објава – Погледајте фотографије и видео …

Elina Sofia on Instagram: “Moi ihanat! Meidän elämä on paljon …

Elina Sofia on Instagram: “Moi ihanat! ❤ Meidän elämä on paljon muutakin kuin mitä videoissa näytetään. 😊 Välillä nauretaan ja välillä itketään. 😥🥰 Meidän 15.5. ilmestyvässä kirjassa ja tulevissa videoissa kerrotaan myös haastavista tilanteista ja miten ollaan niistä selvitty. 😍 Meillä on samalla tavalla tunteita laidasta laitaan kuin sullakin, vaikka ollaan tarkoituksella haluttu jakaa iloa ja piristää teitä ihania. ❤ Varsinkin nyt korona-aikana on tärkeää huolehtia itsestään ja läheisistä. 😍🥰 Onko tämä poikkeustilanne tuonut myös jotain hyvää sun elämään? 🤔 Meitä kiinnostaisi kuulla mitä. 😍🥰😘 #elinasofia #youtube #youtubevideos #tunteet”

3891 Likes, 192 Comments – Elina Sofia (@elinasofiaofficial) on Instagram: “Moi ihanat! ❤ Meidän elämä on paljon muutakin kuin mitä videoissa näytetään.

3,890 Likes, 190 Comments – Elina Sofia (@elinasofiaofficial) on Instagram: “Moi ihanat! ❤ Meidän elämä on paljon muutakin kuin mitä videoissa näytetään. 😊 Välillä nauretaan ja välillä itketään. 😥🥰 Meidän 15.5. ilmestyvässä kirjassa ja tulevissa videoissa kerrotaan myös haastavista tilanteista ja miten ollaan niistä selvitty. 😍 Meillä on samalla tavalla tunteita laidasta laitaan kuin sullakin, vaikka ollaan tarkoituksella haluttu jakaa iloa ja piristää teitä ihania. ❤ Varsinkin nyt korona-aikana on tärkeää huolehtia itsestään ja läheisistä. 😍🥰 Onko tämä poikkeustilanne tuonut myös jotain hyvää sun elämään? 🤔 Meitä kiinnostaisi kuulla mitä. 😍🥰😘 #elinasofia #youtube #youtubevideos #tunteet”

Elina Sofia on Instagram: “Moi ihanat! Ollaan niin …

Elina Sofia on Instagram: “Moi ihanat! ❤ Ollaan niin innoissamme kun saatiin nähdä yksi kappale meidän painettua kirjaa ihan oikeasti! 😍🥳 (Kirja tulee kauppoihin 15.5.) ❤Sofian mielestä meillä on samanlaiset ilmeet tässä kuvassa ja kirjassa! 😂😅 Kerro joku asia mistä sä oot iloinen. 🥰😘”

3319 Likes, 233 Comments – Elina Sofia (@elinasofiaofficial) on Instagram: “Moi ihanat! ❤ Ollaan niin innoissamme kun saatiin nähdä yksi kappale meidän …

3,317 Likes, 233 Comments – Elina Sofia (@elinasofiaofficial) on Instagram: “Moi ihanat! ❤ Ollaan niin innoissamme kun saatiin nähdä yksi kappale meidän painettua kirjaa ihan oikeasti! 😍🥳 (Kirja tulee kauppoihin 15.5.) ❤Sofian mielestä meillä on samanlaiset ilmeet tässä kuvassa ja kirjassa! 😂😅 Kerro joku asia mistä sä oot iloinen. 🥰😘”

Keywords: elina sofia instagram